Надявам се да ми разрешите в антракта между интервютата да ви "ковна "един въпрос.
Първо - защото неусетно се отвори тема за професиите и започването на работа точно по професията която имат кандидатите пристгигнали в Квебек.
Второ- за да спадне напрежението окоро изпитната сесия и на тези на които им предстои интервю да глътнат глътка въздух без да ги стяга гърлото .
Трето - защото ме интересува как стоят нещата при медицинстите работници .Аз съм мед.фелдшер -"те такова животно нямат " с 15год.стаж ,професията ми / предполагам /ще бъде "приравнена " към мед.сестрите
Четвърто -позволявам си да ви питам и да ви "разсея "за миг от престоящите интервюта защото сигурно има и други хора с медицинска професия / има ли такива наистина /на които ще им бъде интересно да научат какво ги очаква в Квебек .
Ще ви бъдем адски благодарни ако ни осветлите :каква е процедурата за хората с мед.професии да започнат работа в Квебек ,ордери ,обучение ,саитове с оферти за работа,а тези които вече са минали по -тази пътечка нека разкажат как са се стекли нещата при тях - абе всичко за което се сетите !?!?!?
Знам че ще получа много и изчерпателни отговори ,а може би и упреци че ви разсейвам по -време на изпитната сесия - но предварително благодаря на всички които ще ми пишат .Благодаря ви и от името на всички медици тръгнали по пътечката за Квебек .
P.S.- Малииииииииииииииии май се увлякох с писането