Elena Rif- Monrealska prevodachka ot klasa!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Canuck
Непукист

Elena Rif- Monrealska prevodachka ot klasa!

Мнение от Canuck »

Bonjour, mes amis!

Predi vreme byah pusnal tema da pitam za prevodachi ot bg na frenski v Montreal i Vladi64, kakto i oshte nyakoy mi byaha dali coordinatite na Elena Rif. I drugi prevodachi mi dadoha, no po intuiciya se spryah na Helen i ne sajalyavam! Taya ruskinya e mnogo dobra profesionalistka i raboti evtino. Preporachvam ya na vsichki! Pravi prevodi ot/na angliyski, frenski, ruski i bulgarski. Za diploma za sredno obrazovanie, diploma za visshe, akt za rajdane, preporaki ot rabotodateli, obshto mi vze 110 CA$ s prashtane na dokumentite po poshtata vklyucheno v cenata! C'est bon marche for sure, ako pitate men! Za sravnenie mestniyat monopolist- prevodach v Ottawa- Aram Naltadjian mi vze za sashtoto neshto, samo che prevod na angliyski 245 CA$! Prevodat mu e mnogo dobre napraven, no nali me razbirate zashto poveche nyama da prevejdam pri nego. :wink:
Eto i coordinatite na Elena Rif:
office tel/fax: (514) 343-0543
dom.tel/fax: (514) 483-6421
mobilen tel: (514) 816-0631
E-mail: elenarif@sympatico.ca
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
pumpy

Мнение от pumpy »

таман и аз имам пресен опит за превод та да споделя:
при Жана Шнайдер за акт за граждански брак 1 бр, 2 дипломи за висше и 2 дипломи за средно със нотариална заверка - общо 165 CAD. не съм видял още резултата защото сега ги дадох, но поне като цена да споделя. Иво
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

ot Elena Rif i az sum dovolna.posledniat put ni triabvashe neshto speshno i go skaniraxme i protixme po internet i samo si go vzexme posle .mnogo udobno.poumpy ako mogesh pusni kordinatite na drugata prevoda4ka .
pumpy

Мнение от pumpy »

да бе голяма съм шматка 514-9276481
Аватар
KBB

Мнение от KBB »

А другия тел на Жана Шнайдер е 514 733 3440. Адрес: Cote de Neige 4870, app. 909. Доста българи са минали от там.
Аватар
Mark

Re: Elena Rif- Monrealska prevodachka ot klasa!

Мнение от Mark »

Canuck написа:
... Za sravnenie mestniyat monopolist- prevodach v Ottawa- Aram Naltadjian mi vze za sashtoto neshto, samo che prevod na angliyski 245 CA$! Prevodat mu e mnogo dobre napraven, no nali me razbirate zashto poveche nyama da prevejdam pri nego.

...
Moja prewod na diploma za wis6e obr. kam 8 strani4ki na ANGLIISKI mi struwa6e 35 $ i be6e gotow za 1 den.

w Montreal pri Milena Dimitrowa

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Заключено