Дано долното видео ви помогне с решението на този въпрос:
http://www.youtube.com/watch?v=m3_8dFY_4k0
Да опаковаме ли куфарите преди полет?
Да опаковаме ли куфарите преди полет?
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
-
Re: Да опаковаме ли куфарите преди полет?
Опаковаите че вижте какво става лично аз опаковам винаги и засега нямам проблем,а вътре даже и вакумирам всичко, пести място доста
Да.
Най-интересното е, че на летището в Калгари има машина за опаковане, дето се оказа българска...
5 Кад-а на куфар.
Най-интересното е, че на летището в Калгари има машина за опаковане, дето се оказа българска...

Embrace your climate change!
- hadministratora
- Хабсурден
Не знам как са тук цените, но в България си купихме една ролка стреч-фолио за около 10-12 лв. Опаковахме си всичките 6 сака и оставихме още много в наследство на баща ми. Е, да не е токова бързо и удобно като на летището, но пък е в много пъти по-евтино 

Много добра нагласа за първия презокеански полет.... Никакво "гърбене" да не ви и спохожда в мислите...Туризъм, спорт, активен отдих

Embrace your climate change!
Чували за боклук (от по-големите) ни свършиха прекрасна работа миналата година. Напъхах всеки сак вътре и после го залепих със скоч. Никакви проблеми при пристигането ни в в Холандия.hadministratora написа: една ролка стреч-фолио
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
- optics
- Модератор
Интересно дали обдухване със сешоар ще има същия ефект като машината т.е. да свие найлона (чувала) плътно около куфара.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- hadministratora
- Хабсурден
Едва ли. Именно за това стреч-фолиото е доста приемлив заместител.optics написа:Интересно дали обдухване със сешоар ще има същия ефект като машината т.е. да свие найлона (чувала) плътно около куфара.