Реших че е добре да има една тема, в която да може да обсъждаме и споделяме кой къде си е превеждал документите, колко му е струвало и на какво ниво е качеството. Така ще може хората след нас да се ориентират по-добре при избора на преводач.
За да са полезни, отзивите трябва да бъдат информативни и съдържателни. Изказвания от типа на "тези са измамници, не ги ползвайте" или "много са печени, отидете при тях" е добре да бъдат подкрепени с примери и факти. Колкото до истинността - това си лежи на съвестта на всеки от изказващите се и организаторите на форума не биха могли да гарантират че вскичко написано е вярно.
Ако някой преводач ви е харесал, може да му дадете координатите и да го добавим в Певоди: Списък с преводачи към вики-то.
Отзиви за преводачи
- demococcus
- demococcus
Re: Отзиви за преводачи
Livia-Nik http://www.zaprevod.com
Бяха много почтени при калкулирането на цената и ми излезе 280 лева за превод на следните документи:
Единственият минус беше че трябваше да ги поубеждавам да се постараят повечко с оформлението и подравняването, но го направиха в крайна сметка.
Бяха много почтени при калкулирането на цената и ми излезе 280 лева за превод на следните документи:
- 2 дипломи за средно и 2 за висше + приложенията с предметите и хорариумите
4 страници от моята трудова книжка и 6 страници от трудовата книжка на жена ми
10 страници от осигурителната книжка на жена ми
2 удостоверения за раждане
1 удостоверение за брак
Единственият минус беше че трябваше да ги поубеждавам да се постараят повечко с оформлението и подравняването, но го направиха в крайна сметка.
За Варна - Еми!
Много е добра, наистина съм супер доволна / и не само аз/.

- demococcus
Темата се премества тук.