Здравейте!Искам да попитам следното...Значи,завърших 2009 г. Бизнес администрация(бакалавър).Но,от тогава досега нямам и един ден трудов стаж по специалноста.Работил съм само и единствено като охранител.Правих си онлайн теста и ми казва,че минавам.Не съм сигурен обаче,дали на интервюто или по-рано,няма да ми направят проблем за стажа.Дайте съвет дали да пусна запитване до Лиза Шрайбер и ако да от къде да взема е-мейла и....?
благодаря предварително на тия които имат желание да помогнат
Какво значи "да ми направят проблем за стажа"? Никой на никого не прави проблеми, просто се гледа съответствието на кандидатурата с факторите и критериите за селекция. А сред теаи фактори няма такъв, който да изисква задължителен минимален трудов стаж. Едно време го имаше, но вече не.
Така че ако си събираш необоходимите точки и без стажа, няма какво да се притесняваш.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Благодаря ти Линко за бързия отговор!И аз това си мисля,но друго си е като ти каже някой който е по-добре запознат(а до колкото съм чел форума,ти си най-запознат с цялата процедура )Още веднъж благодаря!
Споко братле аз съм магистър по „стопанако управление“ от 2002 г. и никога не съм работил по специалноста си.Вярно е,че нямам нито един ден като безработен повече от 13 години,но по специалноста си не съм бачкал.Мен това не ме притеснява тъй като стажа ми от БГ както и дипломата ми в Канада няма да значат нищо.Учи френски и не се коси само добрия френски ще ти помогне да успееш.Е и другите неща са важни,но видят ли,че не шпрехаш франсе и...удряш гредата.Хайде успех
Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му.