Ще съм ви благодарен ако наистина ми дадете съвет а не почнете да ми се подигравате защото съм на 22 и съм много чувствителен

Става, само и единствено, ако колата ти има "два комплекта педали".TomSawyer написа:... как да отида на изпита с моята кола ...
Предварително моля, да не се приеме като заяждане: SAAQ коли не предоставя. Дава списък с адреси, където може да си наемеш кола. Може също да вземеш и тренировъчни часове. Съпругата ми ползва услугите на една от тези фирми.IFF написа:Кола можеш да си наемеш и от сак-а,обаче без инструкции за местните тънкости на изпита, няма да го вземеш.И аз препоръчвам Марио.
Освен това ако имаш книжка от България можеш да караш с нея 90 дни след като си се заселил в Квебек, така че ако не са минали 90 дни пак си легален защото имаш валидна шофьорска книжка от друга държава.With your learner's licence, you can drive on the road accompanied by a driving instructor during the mandatory driving course or with an accompanying rider outside the driving course. This is where you will acquire the practical skills required to drive a passenger vehicle.
When driving outside the course, you must be accompanied by a person who has held a valid passenger vehicle driver's licence for at least two years, and who is able to provide assistance and advice. A probationary licence holder may not serve as an accompanying rider.
New residents who hold a valid driver's licence issued by their jurisdiction of origin may drive the corresponding class of vehicle their licence authorizes: a passenger car, a motorcycle, or a moped for the first 90 days following their arrival in Québec.
За пореден път се убеждавам колко са различни някои изисквания в различните провинции - в Онтарио не е нужно колата с която се явяваш на изпита да има втори комплект педали.klisurov написа:Става, само и единствено, ако колата ти има "два комплекта педали".
Това е сериозно, т.к. това е условие (освен ако не са го променили последните няколко месеца) към автомобила за изпита.
Мене ми не е ясно защо толко дьржиш да се явиш с твоита кола ,една глупост си направил вече .слушаи какво ти пее радиото да минеш от раз ,а не като мене 4 пьти .мини с кола на школа ,училище или каквото и да е там ,плати си и ще спестиш .Може и с кола без два чифта педали,ама има един нюанс ,като нема спирачка ,изпитващия нищо не може да направи ,освен да се богу моли да го докарат жив от теста ,особено ако го вози некои чаршаф или дрьпнатите очи .има и загинали проверяващи .та кога има спирачка проверяващия е по спокоен ,а и друго си е да се явиш от училище .а иначе оглеждането му е маиката ,и колко по дебилно караш по има шанс да вземеш книжка от раз.и требе да се спазват правилата точ в точ,тарикатльците после .това е специфичното ,спазване на правилата .и знака стоп е много важен ,там кьсат много искат да спреш и да се види че си спрел и сисе огледал.....сопри се ,опули се ,одзвери се и ако нема никои прецепи напреко....как викат сьрбитеTomSawyer написа:Значи направих една глупост купих си кола карам без книжка от 2 месеца днес минах теорията и в сряда пак от глупост се записах на роад теста. Значи ако можете да ми подскажете как да отида на изпита с моята кола и да ги излъжа че естествено не карам изобщо и второ ще го държа в Хенри Бюраса или там каквото е ако някой е имал изпит в този квартал да ме опъти къде как и какво ще ме тормозят тея лоши хора. По принцип съм шофьор от 4 години и нямам проблеми но ви питам за особеностите на канадския роад тест специфично
Ще съм ви благодарен ако наистина ми дадете съвет а не почнете да ми се подигравате защото съм на 22 и съм много чувствителен... за печелившите ще има питие ....
В Квебек същоKoko написа:За пореден път се убеждавам колко са различни някои изисквания в различните провинции - в Онтарио не е нужно колата с която се явяваш на изпита да има втори комплект педали.klisurov написа:Става, само и единствено, ако колата ти има "два комплекта педали".
Това е сериозно, т.к. това е условие (освен ако не са го променили последните няколко месеца) към автомобила за изпита.