След една неприятна гръцка одисея, вече забравена, си взехме билети!
И така - КЛМ, 4 май, вторник, би трябвало в 15:50 да кацнем на Трюдо.
Искам горещо да препоръчам на всички, пътуващи нанякъде, агенцията poleti.com - хората са безкрайно усложливи, цените им - най-ниски, а услугите им - на такова ниво, че ако всички в България бяха като тях, нямаше да има имигранти...
Специални благодарности на Влади, който ме насочи към тях - жалко, че не пиеш бира...
Нека, ако има други пътуващи на тази дата, да се обадят (ако имат желание) - нали Съединението прави силата!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Haydu, kato te gledam v kakvi chasove puskash postingi, tuk may nyama da imash problemi s chasovata razlika
Ami da ti kazha - chakame vi s netarpenie i vi zhelaem kasmet!
A za poleti.com i az se ubedih, che sa super. Ne sam ochakvala tolkova dobro obsluzhvane i cenite im za chehite byaha po-niski ot tezi, koito samite chehi davaha. Tova za koeto mi tryabvaha beshe da rezerviram ot Montreal bilet Sofia-Montreal. Preporachvam gi na vseki.
Мария, спокойно гаранция,че преди да излетите през нощта няма да се спи от превъзбуда
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
СТАЛКЕР, успешен и лек полет! И много късмет в Канада!
Лиске, няма нищо, като почерпите по няколко , съвсем ще забравим случая!
Хайде де, празен ли ще пътува тоя самолет на 4 май ?!?
Или пък ние сме толкова страшни, че никой не се обажда?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Мария, спокойно Very Happy гаранция,че преди да излетите през нощта няма да се спи от превъзбуда
Лиске, а можеш ли да ме светнеш, така по женски, как да я използвам гореспоменатата превъзбуда да речем в Амстердам....чувала съм, казват, че там било вечно зелено от трева и червено от лалета и лампи
Мария, аз мога да ти отговоря за Амстердам. Докато стигнеш от единия терминал до другия терминал, т.е. от там където кацат чехите от Прага до там където тръгват холандците за Монреал, подтичквайки с куфарчетата и все още превъзбудена ще се чудиш дали изобщо ще успееш да хванеш самолета. А за лалетата съвсем ще забравиш.
Затова пък в Монреал лалета колкото щеш. На три "реколти" през пролетта можеш да видиш всички холандски лалета.
CHESTITO Iv, my friend...
Aide idvaite, che ako znaete kakvo e tuk - napravo super.....
Sigurno i v Montreal e dosta gotino...skoro shte go vidim i nego nadiavam se.....xe xe
Idvai narode....ne se shashkai.....
Gez