Второ интервю в Букурещ
-
Второ интервю в Букурещ
Днес отварям пощенската ни кутия и вместо да има вътре покана да изпратим паспортите да ни сложат визи ни пращат писмо да ме уведомят да се явя на интервю на 20.04. в Букурещ.Може би защото съм военнослужещ?! Ако някой е бил на подобно интервю моля да ми пише, защото и най-малка представа си нямам как да стигна до Букурещ и какви въпроси ще ми задават. Чух също , че има възможност да си платим визите на място и да ни ги бият в паспортите, в случай че няма проблем на интервюто - ВЯРНО ЛИ Е ТОВА ?
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВНИМАНИЕТО
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВНИМАНИЕТО
Valko,ne sam bil voenen,no imam predstava,prednamereno otno6enie niama.Ne se 6a6kay i edva li 6te triabva da obiasniava6 takiva ne6ta.Kolkoto pove4e se otdale4avam ot intervuto i mi otlejava v glavata,tolkova pove4e razbiram dumite na 4ovek pisal vav foruma,koito kazva6e,4e ve4e sa ti dali sertifikata,idi samo da si go vzeme6.Na intervuto 6te dokazva6 tova,koeto si pisal v DCS i dokumentite,koito si pratil.Ako niama6 razminavania i si za6titi6 nivata na ezicite,kakvo mu ostava na immigracionnia osven da ti dade sertifikata.
Boli go immigracionnia,4e si bil voenen,za nego vsi4ki sme ednakvi.Za nego e vajno da spazi zakona.Ot Bucharest veroiatno posle 6te te viknat na vtoro intervu,no ne zaradi drugo,ami za da spaziat zakona.4ista formalnost.Smo za da se nabuta6 za patni do Romania i da ti skasat nervite.
Sega kato se mahne6 ot armiata 6te vika6 li "Koi kaza....?":D
6eguvam se.Az samia ne vikah.
Boli go immigracionnia,4e si bil voenen,za nego vsi4ki sme ednakvi.Za nego e vajno da spazi zakona.Ot Bucharest veroiatno posle 6te te viknat na vtoro intervu,no ne zaradi drugo,ami za da spaziat zakona.4ista formalnost.Smo za da se nabuta6 za patni do Romania i da ti skasat nervite.
Sega kato se mahne6 ot armiata 6te vika6 li "Koi kaza....?":D

6eguvam se.Az samia ne vikah.
-
Blagodarnosti na vsichki
Blagodaria vi Priateli(ki),
Mnogo se radvam che ste obarnali vnimanie na molbata mi i ste reshili da mi pomognete. Ako imate vaprosi, po koito sam kompetenten- na vashe razpolovenie sam!!!!
BLAGODARIA NA VSICHKI!!!!!1
Mnogo se radvam che ste obarnali vnimanie na molbata mi i ste reshili da mi pomognete. Ako imate vaprosi, po koito sam kompetenten- na vashe razpolovenie sam!!!!
BLAGODARIA NA VSICHKI!!!!!1
Ako se vidim na jivo i cvetno 6te go izigraya intervuto ama si dale4
Za Madrid ako te popitat 6te e strani4en vapros,no ne viarvam.
Kato mine intervuto 6te se smee6,4e si se pritesniaval za takiva ne6ta.U4i si frenskia ob6to i kato specialna 4ast otdeli pove4e vreme na vaprosi i otgovori po vtorite dokimenti i vsi4ko 6te e OK

Za Madrid ako te popitat 6te e strani4en vapros,no ne viarvam.
Kato mine intervuto 6te se smee6,4e si se pritesniaval za takiva ne6ta.U4i si frenskia ob6to i kato specialna 4ast otdeli pove4e vreme na vaprosi i otgovori po vtorite dokimenti i vsi4ko 6te e OK