Zdraveite,
Molya Vi pomognete mi!!!
Ako ima nyakoi na kogoto sa iskali oficialen dokument za suvmestno sujitelstvo ot ob6tina ili policiya i e vadil takuv dokument, molya nai-iskreno da se svurje s men ili da mi otgovori vuv foruma.
Blagodarya predvaritelno na vsi4ki
ICQ 162944187
Vadil li e nyakoi pismo za suvmestno sujitelstvo ot ob6tina
Не бях чувала община или полиция да издава такъв документ. Или въобще за съществуването на такъв документ!!!
В общината може да си издадете удостоверения за адресна регистрация. И когато и двамата имате еднаква адресна регистрация, това е доказателство за съвместно съжителство.
Най-добре прочете статията:http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=63
В общината може да си издадете удостоверения за адресна регистрация. И когато и двамата имате еднаква адресна регистрация, това е доказателство за съвместно съжителство.
Най-добре прочете статията:http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=63
Zdravei i az imah podoben problem i nai lesno go reshihme kato se ojenihme taka de shtom sme tragnali dvamata chak v Canada, no i az ne znam da izdavat ot obshtinata i policiata takiva dokumenti, moje da im izpratite kopiya ot lichnite karti s edna i sashta adresna registraciya, ili da hvanete dvama sasedi da otidete pri notarius i da zaverite nyakakva deklaraciya che jiveete na semeini nachala veche zavisi ot Canadcite dali shte vi go priznayat, na nyakoi hora ot foruma sa im go priznali na drugi ne. Uspeh
- emyangels
- Обратна връзка:
Става въпрос за документ "Удостоверение за настоящ адрес", който се вади точно от общината и се слага правоъгълен печат за чужбина. И двамата дефакто съпрузи си вадите такъв документ ако имате един и същ адрес и го прилагате като доказателство за съвместен живот. Хубаво е и да си подготвите нотариално заверена декларация, че живеете заедно и да приложите всичко останало, с което разполагате.
УСПЕХ!!!
УСПЕХ!!!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Освен Удостоверение за настоящ адрес друго от общината няма какво да си вземете...emyangels написа:Става въпрос за документ "Удостоверение за настоящ адрес", който се вади точно от общината и се слага правоъгълен печат за чужбина. И двамата дефакто съпрузи си вадите такъв документ ако имате един и същ адрес и го прилагате като доказателство за съвместен живот. Хубаво е и да си подготвите нотариално заверена декларация, че живеете заедно и да приложите всичко останало, с което разполагате.
УСПЕХ!!!
Би било полезно, ако в общото ви жилище примерно тока е на името на единия, а телефона - на другия - показвате бележки за платени сметки и готово...
Успех!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- bis
- Обратна връзка:
Mnogo interesni suveti davate na horata
))
No interesno , na nasteto interviu NISTO OT TOVA NE MINA, kato ni kazaha che ni praviat goliama usluga i che moje federalnite da ni sprat i da izdadat viza samo na edinia/ i za po-sigurno prosto ni nakaraha da skluchim brak
)
A na interviuto ni dadoha pismo v koeto pisheshe che v ramkite na edna godina ako vodestia kandidat si smeni grajdanskoto sustoianie ste ni prerazgledat sluchaia, e skluchihme brak i sled niakolko sni si poluchihme sertifikatite.
)))
E mnogo zavisi i ot interviurastia......
USPEH!!!!!

No interesno , na nasteto interviu NISTO OT TOVA NE MINA, kato ni kazaha che ni praviat goliama usluga i che moje federalnite da ni sprat i da izdadat viza samo na edinia/ i za po-sigurno prosto ni nakaraha da skluchim brak

A na interviuto ni dadoha pismo v koeto pisheshe che v ramkite na edna godina ako vodestia kandidat si smeni grajdanskoto sustoianie ste ni prerazgledat sluchaia, e skluchihme brak i sled niakolko sni si poluchihme sertifikatite.

E mnogo zavisi i ot interviurastia......
USPEH!!!!!
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
/Нобелов принцип на Рудини/
Zdraveite na vsi4ki,
6te vi obesnya po-podrobno kakva e situaciyata za da moje, nadyavam se, nyakoi ot vas da mi pomogne.
Izpratihme dokumentite si na 10.02 s moyat priyatel. V pulniya paket dokumenti predostavihme kato dokument kopie ot dogovora ni v 4ujdestranna banka, za ob6ta bankova smetka ot 2001 godina. Dogovora e validen i dnes. Razbira se izpratihme kopiya i na bankovite ni knijki, koito sa na imeto na dvama ni. Sled kato polu4ih ot tyah pismo, v koeto me uvedomyavaha, che vsi4ko e nared, az re6ih sled 2 meseca da im otpravya zapitvame za eventualna data za interwu. Vednaga mi otgovoriha, no tam ve4e pisheshe, che sa napravili ocenka na nashite dokumenti, i che az otgovaryam na iziskvaniyata im i moga da kandidatsvam sama ako iskam, no che moyat priyatel ne moje da kandidatstva nezavisimo, za6toto ne mu stigat to4ki. Otpravih otnovo zapitvane kakvi dokumenti biha priznali za udostoveryavashti na6iyat suvmesten jivot, a te mi otgovoriha - samo oficialen dokument ot policiya ili ob6tina che sme jivyali dvamata na edin adres 1 ili po-ve4e godini. Nikakvi deklaracii, dogovori za naem ili smetki ne priznavat!!!
Da blagodarya na Boga, che imam zdravi vruzki v edna ob6tina v Bulgaria, kudeto rabotih 3 godini, napisali sa mi horata tova koeto mi tryabva, no ne znam dali canadskite vlasti ste go priznayat???
Suvet kum vsi4ki, kato nas: vadete si vremenni adresni registracii na edno i sushto myasto dokato e vreme, za da ne ste kato nas!!!
Za tova pitah dali ima nyakoi koito po tozi na4in e dokazal suvmestnoto si sujitelstvo. I ako ima takuv da mi pokaje primernoto pismo, koeto e izprashtal ili nosil na interwuto. Tova e v ob6ti linii.
Pojelavam kusmet na vsi4ki i Blagodarya na vsi4ki, koito mi pisaha.
6te vi obesnya po-podrobno kakva e situaciyata za da moje, nadyavam se, nyakoi ot vas da mi pomogne.
Izpratihme dokumentite si na 10.02 s moyat priyatel. V pulniya paket dokumenti predostavihme kato dokument kopie ot dogovora ni v 4ujdestranna banka, za ob6ta bankova smetka ot 2001 godina. Dogovora e validen i dnes. Razbira se izpratihme kopiya i na bankovite ni knijki, koito sa na imeto na dvama ni. Sled kato polu4ih ot tyah pismo, v koeto me uvedomyavaha, che vsi4ko e nared, az re6ih sled 2 meseca da im otpravya zapitvame za eventualna data za interwu. Vednaga mi otgovoriha, no tam ve4e pisheshe, che sa napravili ocenka na nashite dokumenti, i che az otgovaryam na iziskvaniyata im i moga da kandidatsvam sama ako iskam, no che moyat priyatel ne moje da kandidatstva nezavisimo, za6toto ne mu stigat to4ki. Otpravih otnovo zapitvane kakvi dokumenti biha priznali za udostoveryavashti na6iyat suvmesten jivot, a te mi otgovoriha - samo oficialen dokument ot policiya ili ob6tina che sme jivyali dvamata na edin adres 1 ili po-ve4e godini. Nikakvi deklaracii, dogovori za naem ili smetki ne priznavat!!!
Da blagodarya na Boga, che imam zdravi vruzki v edna ob6tina v Bulgaria, kudeto rabotih 3 godini, napisali sa mi horata tova koeto mi tryabva, no ne znam dali canadskite vlasti ste go priznayat???
Suvet kum vsi4ki, kato nas: vadete si vremenni adresni registracii na edno i sushto myasto dokato e vreme, za da ne ste kato nas!!!
Za tova pitah dali ima nyakoi koito po tozi na4in e dokazal suvmestnoto si sujitelstvo. I ako ima takuv da mi pokaje primernoto pismo, koeto e izprashtal ili nosil na interwuto. Tova e v ob6ti linii.
Pojelavam kusmet na vsi4ki i Blagodarya na vsi4ki, koito mi pisaha.
- emyangels
- Обратна връзка:
С удоволствие бих ти дала писмото, което приложих, но при преинсталацията на офиса ми се изтриха доста документи. Аз лично съм изпращала въпросните удостоверения за настоящ адрес и още допълнителни документи, които съм описала в статията и нямахме абсолютно никакъв проблем. Въпреки мненията на всички, че трябва да сключим брак, това не се наложи.
Смятам, че като си вземете удостовяеренията е хубаво да ги преведете и легализирате (като приложите оригинала на документа) за тежест.
Стискам ви палци!!! УСПЕХ!
Смятам, че като си вземете удостовяеренията е хубаво да ги преведете и легализирате (като приложите оригинала на документа) за тежест.
Стискам ви палци!!! УСПЕХ!