ОРИЕНТИРАНЕ

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
TomSawyer

ОРИЕНТИРАНЕ

Мнение от TomSawyer »

Здравейте Драги приятели на този спорт. Ако има разбира се. Надявам се че ще се намери някой който е бил запален и/или все още е запален по този невероятен спорт и да търси компания за размърдване през пролетта и лятото. Има и руум за бизнес но главно е забавлението. Пишете а за тези които им е интересесно също може да да драснат някой ред. Възпитаник съм на Бати ви Илянчо между другото
TomSawyer

Re: ОРИЕНТИРАНЕ

Мнение от TomSawyer »

eee нема ли пък един запален бивш ориентировач по таа канада
Julian_04

Мнение от Julian_04 »

Аз съм много зле с ориентирането. Това обаче не ми пречи да съм си хепи...Веднъж се загубих даже и в центъра на Монреал с кола...Спрях до един младеж да го попитам за ориентири, а той избяга като ошашавен...реши сигурно, че имам намерение да го изнасилвам или не знам...Била съм сигурно с агресивен вид, ама карай преживях го...Друг ми помогна. Ама, аз много се отплеснах...Я, кажи ти по-добре къде ще се ориентираш, щото ми запали любопитството? :^)
TomSawyer

Мнение от TomSawyer »

спорт е това душа .... http://www.youtube.com/watch?v=fVD10NxFB7Y бяга се из гора (предимно) с компас и карта ...
TomSawyer

Мнение от TomSawyer »

na 21 този месец има ивент в монреал навити да дойдат с мене
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Аз това съм го практикувала като малка с майка ми и най-вече с баща ми. Голяма веселба беше, оттогава ми е останало умението да чета карта, без да я въртя с главата надолу :D

Ма много студено тук, пък и други "извинителни" причини си имам да пасувам ;(
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
TomSawyer

Мнение от TomSawyer »

Мечки ли сте мишки ли сте не ви знам. Аз също няма да се надпреварвам просто да отидем за веселбата неделя е все пак. Пък и съм от 2 месеца в тая Канада хем ще се запознаем и ще пиеме по бирааа хайде несериознитееее стегнете се
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

и аз съм от семейство на ориентировачи :y:
Има едно момче в Отава, което се занимава с ориентиране. В Монреал знам още 2-ма, ама нещо не ни допадна формата на ориентиране на Монт Роял :)
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
TomSawyer

Мнение от TomSawyer »

състезанието е другата неделя на 21 и не мога да разбера какви са тея фасони пируети и женска въртиопаштина :P все едно че едва ли не на среща от 4 месеца се опитвам да те изведа
Аватар
Ascao

Мнение от Ascao »

TomSawyer написа:na 21 този месец има ивент в монреал навити да дойдат с мене
Някакъв сайт има ли та да видя по-подробно какъв е този «ивент»...?

P.S. Между другото поста тряваше да се казва "Спортно ориентиране" или "Туристическо ориентиране". Така както е в момента е доста неясно за какво ориентиране става дума и както виждаш 2 страници спам си натрупал.
S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
TomSawyer

Мнение от TomSawyer »

благодаря за съвета занапред наистина ще внимавам какво пиша .
Линк http://ramblersmontreal.wordpress.com/ не знам дали си се занимавал с това, но ако си според мен няма да е същото както в БГ и по Скандинавието. Мноого сняг тука. Но лятото има биг ивент в Отава.
Ако не си може и да ти е интересно накратко това е спорта който най-силно съчетава физиката и психиката. Трудно е да движиш с 200 пулс по баир и да четеш карта все пак.
Публикувай отговор