Здравейте.
Може ли да ни препоръчате учител по френски в София, който освен с уроците да ни помага и с попълването на документите за емиграция.
учител по френски в София
- demococcus
Re: учител по френски в София
Не мога да ти препоръчам, но може би ще откриеш в тези теми:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... =1&t=36285 - за страната (вкл. София)
и
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 1&p=412803 - за софия
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... =1&t=36285 - за страната (вкл. София)
и
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 1&p=412803 - за софия
demococcus благодаря за отговора.
Имаме и още въпроси относно ученето на френски. Ние с жена ми ще започнем ученето на езика от нулата и се интересуваме като започнем сега да учим френски в кой момент да подаваме документи. Също така може ли да сподели някой опита си с аналогична ситуация и по каква програма (и с какви учебници) е учил френски. Целта ни е след година - година и половина да заминем.
Имаме и още въпроси относно ученето на френски. Ние с жена ми ще започнем ученето на езика от нулата и се интересуваме като започнем сега да учим френски в кой момент да подаваме документи. Също така може ли да сподели някой опита си с аналогична ситуация и по каква програма (и с какви учебници) е учил френски. Целта ни е след година - година и половина да заминем.

- demococcus
Като гледам как са се движили тези от началото на 2009-та, изглежда една година си е времето за побучаване на визи ако всичко е ок и няма непредвидени забавяния (а при доста хора има - я документи нещо ще проверяват, я за рентген ще ги връщат и т.н.).
Тъй че ако искате да заминете след година - година и половина... май трябва да подавате документите без много да се размотавате.
Има хора тук, които са почнали с френския от нулата и се надявам да ви отговорят какво ниво са успели да защитят, как и за колко време.
Лично аз бих подал документите веднага и бих писал някакво ниво от типа на 4 (А2), което със сигурност може да се защити до лятото, пък после ако има нужда ще ви отпуснат време (3, 6, та дори и 12 месеца) за повишаване на езика. Още повече че някои кандидати не успяват дахланат ред за интервю в същото полугодие, в което са подали документите и даже ад подадете сега, може да останете за интервю чак в края на 2010 - доволно много време за защитаване дори и на 5-6 (В1).
Тъй че ако искате да заминете след година - година и половина... май трябва да подавате документите без много да се размотавате.
Има хора тук, които са почнали с френския от нулата и се надявам да ви отговорят какво ниво са успели да защитят, как и за колко време.
Лично аз бих подал документите веднага и бих писал някакво ниво от типа на 4 (А2), което със сигурност може да се защити до лятото, пък после ако има нужда ще ви отпуснат време (3, 6, та дори и 12 месеца) за повишаване на езика. Още повече че някои кандидати не успяват дахланат ред за интервю в същото полугодие, в което са подали документите и даже ад подадете сега, може да останете за интервю чак в края на 2010 - доволно много време за защитаване дори и на 5-6 (В1).
За мен това е Маринка т.е. Марина Герасимова невероятен човек и учител 0878444229 няма да съжелявате само дано тя да може да Ви приеме.
УСПЕХ
УСПЕХ
I.MARINOV
- milla
- Модератор
Може ли да помолите тази учителка Марина Герасимова да даде и мейл за връзка. И ако нямате против да напишите повече инфо за извършваните от нея услуги в София, изброени в първия ми постинг тук - http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... =1&t=36285, за да може да я включа в списъка и повече кандидати, които търсят учител в София да бъдат улеснени в намирането на информацията, събрана на едно място.ilana написа:За мен това е Маринка т.е. Марина Герасимова невероятен човек и учител 0878444229 няма да съжелявате само дано тя да може да Ви приеме.
УСПЕХ
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Според мен е добре когато човек започва да е с курс и след това с частен учител.
Като добрите курсове са във Френски институт , ИЧС.
Там учителите са подбрани и добиваш начална представа за езика, но все пак всеки има право на избор.
Като добрите курсове са във Френски институт , ИЧС.
Там учителите са подбрани и добиваш начална представа за езика, но все пак всеки има право на избор.
Ние се подготвяхме при Марина Гаристова в София / фамилията на учителката в поста на iliana e сгрешена/ . Освен уроци по френски помага с попълване на документите за Виена. Има и лиценза за преводач. Ще ви подготви добре за интервюто.
Препоръчвам ви я и аз!
Препоръчвам ви я и аз!
‘You can’t control what happens in life, but you can control the way you respond’