По предложение на Light пускам настоящата анкета.
Моят отговор е "Не ми пука." След като не се наемам да садя и да копам то оставям на тези дето се наемат да го правят да решават какво и как. Аз като потребител, ако имам избор и според джоба си, ще решавам от къде и какво да консумирам.
За и против ГМО в България
Re: За и против ГМО в България
Много добре казано!Linko написа:Моят отговор е "Не ми пука." След като не се наемам да садя и да копам то оставям на тези дето се наемат да го правят да решават какво и как. Аз като потребител, ако имам избор и според джоба си, ще решавам от къде и какво да консумирам.
мисля, че никой няма да ни пита
така или иначе са тръгнали да затриват всичко естествено и природно, няма начин някой да спре мултимилиардерите ... току така не се изпуска кокала

така или иначе са тръгнали да затриват всичко естествено и природно, няма начин някой да спре мултимилиардерите ... току така не се изпуска кокала

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
По последни данни, Монсанто са уволнили 1800 служители само в Америка....КРИЗА. Още един гигант подкосен?