BC vs ON
- Californian
BC vs ON
и по-точно Ванкувър вс Торонто:-)
Ще съм благодарен за сравнения, за възможност за работа, живот, и каквото се сетите между двата града.
И последно ще потвърдите ли това което пише в уикито за Ванкувър, минимално средните температури целогодишно не са отрицателни, дори имаше снимки с палмички във Уикито на Ванкувър. И един познат колега ми каза, че това е Калифорния на Канада. Т.е вярно ли, е че климата е доста по-хубав от Торонтския?
Също така не толкова натрупано с человеци както 401 в ръш ауър(ужас) също така по-чисто, въобще казаха ми, че Бритиш Кълъмбия бил най-хубавия щат в Канада, вярно ли е това?
Ще съм благодарен за сравнения, за възможност за работа, живот, и каквото се сетите между двата града.
И последно ще потвърдите ли това което пише в уикито за Ванкувър, минимално средните температури целогодишно не са отрицателни, дори имаше снимки с палмички във Уикито на Ванкувър. И един познат колега ми каза, че това е Калифорния на Канада. Т.е вярно ли, е че климата е доста по-хубав от Торонтския?
Също така не толкова натрупано с человеци както 401 в ръш ауър(ужас) също така по-чисто, въобще казаха ми, че Бритиш Кълъмбия бил най-хубавия щат в Канада, вярно ли е това?
Re: BC vs ON
Да, бе Калифорнийско момче..
Не разбра ли досега, че Бритиш Колубия е най-топлата провинция в Канада?
От началото на зимата до сега през деня най-ниската температура при нас в село Чиливак беше около -3 градуса.
През нощта за около два-три дена най-ниската температура беше около -10 градуса.
Не спира да вали дъжд и е мрачно.
Ванкувър е хубав и скъп град.
В Торонто съм била само на летището и ми се стори малко и селско в сравнение с европейските летища.
Имам познати, които са ми казвали, че Торонто прилича на софийския пазар Георги Кирков ама с небостъргачи. Повече инфо да дават хората, които живеят там.
Не разбра ли досега, че Бритиш Колубия е най-топлата провинция в Канада?
От началото на зимата до сега през деня най-ниската температура при нас в село Чиливак беше около -3 градуса.
През нощта за около два-три дена най-ниската температура беше около -10 градуса.
Не спира да вали дъжд и е мрачно.
Ванкувър е хубав и скъп град.
В Торонто съм била само на летището и ми се стори малко и селско в сравнение с европейските летища.
Имам познати, които са ми казвали, че Торонто прилича на софийския пазар Георги Кирков ама с небостъргачи. Повече инфо да дават хората, които живеят там.
В Канада на щатите им казват провинции, по изключение територии.Californian написа:и по-точно Ванкувър вс Торонто:-)
Пътуването ми до Ванкувър и Уистлър съм го запомнил с проливния дъжд който ни валя тогава, но спор няма - там е по-топло от колкото в Торонто. Иначе като цяло Ванкувър ми хареса, в някои отношения ми се видя по-уютен - може би защото е на по-малка площ отколкото Торонто, но все пак бях там на екскурзия.
По отношение задръствания - трябва да видиш 404-та магистрала в натоварен час, но въпреки това ми се струва че в Торонто движението все пак е по-добре организирано, доколкото съм чувал и във Ванкувър има проблеми със трафика, донякъде дължащи се на това че града е на по-малка площ.
По отношение търсенето на работа - според мене това в твоя случай би трябвало да е решаващият фактор - по принцип в Торонто възможностите са повече, но и конкуренцията е по-голяма, така че къде реално би намерил работа по-лесно е трудно да се каже.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
prace написа: Имам познати, които са ми казвали, че Торонто прилича на софийския пазар Георги Кирков ама с небостъргачи. Повече инфо да дават хората, които живеят там.

Как така един град прилича на пазар

Циганите - на Сатурн !
- ZanzibarHero
Нещата са наобратно. Първо трябва да имаш предложения за работа във Ванкувър и Торонто по едно и също време, а после да се чудиш къде да използваш правото си на постоянно пребиваване в КанадаCalifornian написа:и по-точно Ванкувър вс Торонто:-)

Всичко друго е суета ...
Ти не разбираш, отвсякъде го искат, само трябва да избере, заради климата
...

Циганите - на Сатурн !
Ех,
само какви пазари има в София.
Турни им по едни небостъргачи
и не ти трябва да пътуваш до Торонто.

само какви пазари има в София.

Турни им по едни небостъргачи
и не ти трябва да пътуваш до Торонто.

Аз не съм бил в Торонто, а само на летището. Това за пазара Георги Кирков ми го казаха, защото имаха предвид циганията явно.
http://www.youtube.com/watch?v=rcWfcvNLQfI
http://www.youtube.com/watch?v=qqOB9U1NBwc
Малко видео доказателства на циганията в Торонто.
Надявам се вашите познати не са искали да кажат, че
хората в Торонто са циганията, която изпълва града.
Май е време да се обидим??? 
http://www.youtube.com/watch?v=qqOB9U1NBwc
Малко видео доказателства на циганията в Торонто.
Надявам се вашите познати не са искали да кажат, че
хората в Торонто са циганията, която изпълва града.

Тези малки рекламни филмчета са чудесни. Има такива филмчета и за София. Оставаш с впечтлението, че София е европейски град .......
Пак казвм, че нямам представа какво е в Торонто. Просто се влияя от това, което са ми казвали хора, били в Торонто. Аз имам представа само от летището и както казах по-горе ми се видя малко и неугледно.
Пак казвм, че нямам представа какво е в Торонто. Просто се влияя от това, което са ми казвали хора, били в Торонто. Аз имам представа само от летището и както казах по-горе ми се видя малко и неугледно.
Клипчета не са рекламни.
И много повече могат да се видят в ютюб, стига да има желание човек. Те показват различните лица на Торонто и живота в него. Дори не всички лицеприятни черти на всеки голям град.
ставаше дума за това:"... В Торонто съм била само на летището и ми се стори малко и селско в сравнение с европейските летища.
Имам познати, които са ми казвали, че Торонто прилича на софийския пазар Георги Кирков ама с небостъргачи..."
и това: "...Това за пазара Георги Кирков ми го казаха, защото имаха предвид циганията явно..."
Ако Вие сами не разбирате посланията, които носи това Ви изказване, единственото, което мога да кажа е "извинете", че отнех от времето Ви да дискутирам с Вас.
Може би в бъдеще ще посетите Торонто.
И много повече могат да се видят в ютюб, стига да има желание човек. Те показват различните лица на Торонто и живота в него. Дори не всички лицеприятни черти на всеки голям град.
ставаше дума за това:"... В Торонто съм била само на летището и ми се стори малко и селско в сравнение с европейските летища.
Имам познати, които са ми казвали, че Торонто прилича на софийския пазар Георги Кирков ама с небостъргачи..."
и това: "...Това за пазара Георги Кирков ми го казаха, защото имаха предвид циганията явно..."
Ако Вие сами не разбирате посланията, които носи това Ви изказване, единственото, което мога да кажа е "извинете", че отнех от времето Ви да дискутирам с Вас.

Може би в бъдеще ще посетите Торонто.

Прасе, и на мен Торонто много не ми хареса. По-точно, с нищо не ме впечатли. Много равно, никакъв балкан. Обаче не съм сигурен дали мнението ми е меродавно, щото там бях само за 3 дни.
Днес слънцето огря ли над ваше село, щото у наше е като лято. Ако съм на твое място ще отида до езерото и ще си направя бб-ю в горичката. Много ми харесва там.
Днес слънцето огря ли над ваше село, щото у наше е като лято. Ако съм на твое място ще отида до езерото и ще си направя бб-ю в горичката. Много ми харесва там.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Павел,
в нашия разговор не ставаше дума, за това кой какво харесва.
За вкусове не се спори, всеки е прав за себе си.
в нашия разговор не ставаше дума, за това кой какво харесва.

За вкусове не се спори, всеки е прав за себе си.

Здрасти Павел,
днес имаме слънце и сме вери хепи.
Въпреки, че в моята градина има вода като за плувен басейн.
До cultus lake бяхме преди две седмици на разходка, че беше пак слънчево.
Ако ходиш там често през лятото може и да се засечем стига да се познаем
Leaf Не го приемай толкова лично това Торонто (ама летището е малко и селско
)
днес имаме слънце и сме вери хепи.
Въпреки, че в моята градина има вода като за плувен басейн.
До cultus lake бяхме преди две седмици на разходка, че беше пак слънчево.
Ако ходиш там често през лятото може и да се засечем стига да се познаем

Leaf Не го приемай толкова лично това Торонто (ама летището е малко и селско

- ablood
- Обратна връзка:
Тези дни в Монреал си имаме ипично Ванкувърско време - мрачно, влажно и топло. Това ли трябва да бъде "хубав" климат.
Преди няколко дена грееше слънце, играехме си върху леда на реката, замеряхме се с топки.... Днес едвам накарах децата да излязат за малко на двора и веднага се изкаляха и измокриха.
Преди няколко дена грееше слънце, играехме си върху леда на реката, замеряхме се с топки.... Днес едвам накарах децата да излязат за малко на двора и веднага се изкаляха и измокриха.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.