въпрос за точките
-
въпрос за точките
Здравейте! Казвам се Петя и със съпругът ми сме нови във форума!
Имаме един въпрос и ще се радваме някой да ни отговори!
Какъв е минимумът на точки по точковата система, който трябва да покриеме!
Имаме един въпрос и ще се радваме някой да ни отговори!
Какъв е минимумът на точки по точковата система, който трябва да покриеме!
-
- Обратна връзка:
Re: въпрос за точките
Мисля, че е 63. по старата беше 68(ако се не лъжа). Успех! 

DCS- Виена - 12.10.2009 г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
- demococcus
Поразгледай това и ще ти стане ясно.
Да не пускам нова тема, реших да използвам тази: тази таблица с точките на английски или български няма ли я? Тепърва почвам да прохождам с френския и не разбирам всико.
- demococcus
Ето я на български, а това е статията за точките, която разяснява как се работи с табличката.didkis написа:Да не пускам нова тема, реших да използвам тази: тази таблица с точките на английски или български няма ли я? Тепърва почвам да прохождам с френския и не разбирам всико.
На английски засега я няма - специално се рових да търся, ама я няма дори и в английската версия на сайта.
ето инфо и на английски
http://www.canadavisa.com/quebec-skille ... ation.html
http://www.canadavisa.com/quebec-skille ... ation.html
Споко бе имате ли и двамата висше образование и едно дете под 13 години минавате,както разбира се и ниво 5-6 по френски.Само не разбирам,защо са почнали на много хора да изискват такива сертификати за ниво на владеене на езика???Аз доколкото разбрах това е вместо интервю.И започвам да се чудя кое е по-добре.Тест по френски или интервю при емиграционен офицер.
- demococcus
За едно съм съгласен с thriller - спокойствие трябва и топла храна. Ама иначе се сещам вица за оня полицай, дето се чудел как се пише "тротоар", не се сетил и в крайна сметка преместил трупа и написал "на платното" в доклада. Също така не е много тамън да се превежда "officer" като "офицер" на български. И аз винаги съм се чудел защо се нарича officer - може би щото кибичи в офис... но със сигурност не е щото има офицерски чин, хахаха!thriller написа:Споко бе имате ли и двамата висше образование и едно дете под 13 години минавате,както разбира се и ниво 5-6 по френски.Само не разбирам,защо са почнали на много хора да изискват такива сертификати за ниво на владеене на езика???Аз доколкото разбрах това е вместо интервю.И започвам да се чудя кое е по-добре.Тест по френски или интервю при емиграционен офицер.
Тарикатското на теста е че следащия месец можеш пак да се явиш, ако не ти хареса резултата.

А за точките мисля че вече обясниха съфорумниците - зависи от вида на образованието и от много други фактори дали ще ти стигнат или не.