Лична среща и взаимно харесване, чисто и приветливо мисля че са дадености, кой не би ги направил

, и как въобще става без лична среща и ако не хареса на родителя ?
Мисля че тя питаше за нещо друго, какво друго би ви привлякло ?
Тук в Торонто има такъв недостиг на детски градини, и домашни и по-големи, че ми е непонятно за какво е нужна реклама и стратегии, но ако там са повечко може да е добре това за единия безплатен ден промоция. Ставни цените на другите детски градини и гледай да си в същия обхват горе-долу, какво друго, незнам. За мен на- важното е да е много близо до дома, за Калгари сигурно е още по-важно. Студове, задръствания, непредвидени неща, кой иска да мъкне дете на задната седалка с часове докато го прибере ? Ако е и по-евтино, какво по-добро. Тук цените стигат до $1500 на месец, това със сигурност е прекалено, не ми трябват нито балет, нито йога, нито уроци по акварел, нито френски за четиригодишни

, но няма как, влизало в програмата. А има и за по $500 в Скарбъро, което вече си е подозрително

.
За нашия плащаме $940, нямам търпение да тръгне на училище, пак нищо няма да го учат, но поне няма да плащам като луда за това

.
Обяви в kijiji, craigslist, вестници, листчета из махалата, който има нужда - ще дойде.
Успех !