Гинеколог в Етобико (Canada)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
meri11

Гинеколог в Етобико (Canada)

Мнение от meri11 »

Здравейте на всички!От няколко месеца сам в Канада с семейството си,но до сега не ми се е наложило да посетя гинеколог,обаче преди няколко дена разбрах че съм бременна и сега изникна проблем пред нас къде да намерим добър лекар които да наблюдава бременноста ми до края.Ако някои има инфо ще сме му много благодарни
:)
Julian_04

Re: Гинеколог в Етобико (Canada)

Мнение от Julian_04 »

Не знам как стоят нещата в Онтарио. Нормално фамилният лекар дава направление за гинеколог и болница, където ще родиш. Въпросният гинеколог ти следи бременноста. Ако нямам фамилен доктор аз бих отишла в CLC, но в Quebec, в Онтарио нямам идея. :y:
Жени

Мнение от Жени »

Julian_04 написа:Не знам как стоят нещата в Онтарио. Нормално фамилният лекар дава направление за гинеколог и болница, където ще родиш. Въпросният гинеколог ти следи бременноста......
Точно така! Дори да имаш името на добър гинеколог без направление от личния не може. Ако нямаш личен лекар, първото, което трябва да направиш, е да си намериш.

Има и още нещо. Ако си в ранна бременност и нямаш проблеми и притеснения относно състоянието си, гинекологът ще те види след 12 г.с., а всички изследвания преди това ще се назначават от личния лекар.

Желая ти само прекрасни емоции!
meri11

Мнение от meri11 »

много ви благодаря,малко сам по спокойна за са
Публикувай отговор