Въпрос за второ попълване на дукоментите

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
krastew

Въпрос за второ попълване на дукоментите

Мнение от krastew »

Здравейте на всички кандидати имам едно питане и ако някой знае може да ми пише .Понеже не ми достигат точки ,а бях на гости 6 месеца ,но не съм го отразила във попълването на дукоментите,там учих езика и помагах на приятелите да им гледам децата дали това ще ми вдигне точките.Те ме съветват да отитам, но това са разходи и незнам дали ще има полужителе резултат,затова питам Вас ако някои знае и е сигорен ,че ще са полужителни резултатите нека ми пише много Ви моля.
Аватар
kikolilokiko

Re: Въпрос за второ попълване на дукоментите

Мнение от kikolilokiko »

няма смисъл от второ попълване, а от допълване на данните, което може да стане и с писмо

п.с. има смисъл и от правилната употреба на "у"
Аватар
demococcus

Re: Въпрос за второ попълване на дукоментите

Мнение от demococcus »

krastew - по последния регламент дават 5 гочки за три или повече месеца работа или учене в Квебек; ако е просто престой три месеца или повече, без да си работил или учил официално - полагат се само две точки.
Това можеш да го видиш в таблицата с фактори за оценка тук: http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... nthese.pdf

По старата система също са само две точки за обикновен престой.

Според мен това че не си го написал е голям пропуск да трупнеш точки - не само тези, които се дават за престой, ами и да изглеждаш по-адаптивен като цяло. Направо си напиши едно писмо и ако не ти се дават пари за пощенски разходи, занеси го на някой от служителите сега на интервютата! Той ще си го придвижи до виенския офис.

kikolilokiko - е па в канадско може и да не му трябва "у" ;)
Публикувай отговор