Коко ,до сега се шегувах често,но сега съм много сериозен,вземи наистина мерки!!!
Не е сериозно,големи хора които се познават, да се плюят така по форумите,това ли ви е българската общност,не ви срам !!!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Мухата, теб пък какво те интересува българската общност в Канада като не се имаш за част от нея? Яж си и си пий в Бг-то, надувай бузки с приятелите си бизнесмени и реститути и не се коркай.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
myhata II написа:Коко ,до сега се шегувах често,но сега съм много сериозен,вземи наистина мерки!!!
Не е сериозно,големи хора които се познават, да се плюят така по форумите,това ли ви е българската общност,не ви срам !!!
Муха, то решението е ясно - просто трябва (отново) да изгоня 5-6 човека и ще настъпи мир.
Но понеже ти самият повдигаш въпроса - не ти ли се струва че и на теб самият няма да навреди да преглеждаш правилата по-често?
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Съгласен съм ,виж и ти самия когато се шегувам слагам усмивка и гледам да е предимно в под шипките,снощи си говорих с наш съфорумец и разбрах че в очите съм ви изглеждал като ерген идиот ,не очаквах че и интернет пространството не е за забавления,та до всички ИЗВИНЯВАМ ви се,просто се забавлявах !!!!
Стефан Цанев
то решението е ясно - просто трябва (отново) да изгоня 5-6 човека и ще настъпи мир.
Виждам че си изтрил обидите по мой адрес, за което ти благодаря. Искам да попитам, Линко ще бъде ли в групата на изгонените за системно нарушаване на правилата на форума или му е позволено да обижда безнаказано?
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Кой съм обидил, Илиана? Ти каза, че от моите приказки не се засягаш и мога да си приказвам каквото си искам и колкото си искам. Да разбирам ли сега, че това е било лицемерие и умишлено подвеждане от твоя страна за да можеш да се оплачеш след това и да искаш изгонването ми от форума?
Linko написа:Кой съм обидил, Илиана?Ти каза, че от моите приказки не се засягаш и мога да си приказвам каквото си искам и колкото си искам. Да разбирам ли сега, че това е било лицемерие и умишлено подвеждане от твоя страна за да можеш да се оплачеш след това и да искаш изгонването ми от форума?
Ти не можеш да приказваш каквото си искаш и на когото си искаш защото има някакви норми и правила ,и не само в интернет пространството а и в живота,аз ако бях на нейно място щях да те съдя,да намесваш баща и и леглото и какво ли не !!!
Стефан Цанев
Леле, мухата, ти сякаш прероден си се върнал от България!!! Редиш ги едни за правила, за норми на поведение, извинение искаш...не мога да повярвам. Браво!
П.С. И не мислиш ли, че на един админ не можеш да му нареждаш какво да прави все едно си му началник? Аз на негово място щях та де те трия моментално и да ти направя официално предупреждение за намеса в работата на модератор.