pitane kam administratora
pitane kam administratora
zdraveite, bih iskala da razbera zashto saobshteniata koito postaviam vav razdel obiavi mi se izprashtat v kofata. ako formata ne otgovaria na pravilata na foruma molia napishete kakvo tochno ne otgovaria. pravia si truda da pisha ne zashtoto ima izgoda ot tova, a zashtoto znam che ima hora koito tarsiat i bih se radvala ako moga da pomogna na niakoi s informacia, koito mi e popadnala. molia obiasnete mi kakvi sa tochno vashite kriterii, za da se saobrazia s tiah. blagodaria vi za vnimaniet i priaten den
Re: pitane kam administratora
Защото са написани, както и този постинг също, на латиница.r_valeva написа:zdraveite, bih iskala da razbera zashto saobshteniata koito postaviam vav razdel obiavi mi se izprashtat v kofata. ako formata ne otgovaria na pravilata na foruma molia napishete kakvo tochno ne otgovaria. pravia si truda da pisha ne zashtoto ima izgoda ot tova, a zashtoto znam che ima hora koito tarsiat i bih se radvala ako moga da pomogna na niakoi s informacia, koito mi e popadnala. molia obiasnete mi kakvi sa tochno vashite kriterii, za da se saobrazia s tiah. blagodaria vi za vnimaniet i priaten den
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Re: pitane kam administratora
aaa blagodaria vi za informaciata, ne sam saobrazila zashtoto otdavna ne sam pisala vav foruma, ai sam vijdala i drugi saobshtenia na latinica. mersi i priatna vecher