Зъболекар
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Зъболекар
Аз мога да ти препоръчам моите хора - голяма модерна клиника със страхотно оборудване и сестрички.... но в Лавал.
Смотаното кабинетче на евреина при който ходех в Монреал ми се струва жалка картинка. За техниката и сестрата да не говорим.
Евтин вариант - срещаш лично кримон и казваш нещо против сестра и, опитвайки се да посрещнеш удара с болния зъб.
Смотаното кабинетче на евреина при който ходех в Монреал ми се струва жалка картинка. За техниката и сестрата да не говорим.

Евтин вариант - срещаш лично кримон и казваш нещо против сестра и, опитвайки се да посрещнеш удара с болния зъб.

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- ablood
- Обратна връзка:
http://www.yellowpages.ca/bus/Quebec/La ... 69919.html
Не мисля, че рецепционистката може да ти даде много информация по телефона за евентуалната цена.
Когато се очерта по-сериозна интервенция им трябваше един ден след прегледа за да ми дадат естимация за сумата (четирицифрена гадост).
Ако те интересува цената, търси из малките кабинети!
Не мисля, че рецепционистката може да ти даде много информация по телефона за евентуалната цена.
Когато се очерта по-сериозна интервенция им трябваше един ден след прегледа за да ми дадат естимация за сумата (четирицифрена гадост).
Ако те интересува цената, търси из малките кабинети!
евтин вариант защото не знаеш колко струва да вземеш рандеву лично с кримонablood написа:Евтин вариант - срещаш лично кримон и казваш нещо против сестра и, опитвайки се да посрещнеш удара с болния зъб.

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
- ablood
- Обратна връзка:
Струва си страданието, ако ще спести $2000 от зъболекар.krimon написа:евтин вариант защото не знаеш колко струва да вземеш рандеву лично с кримонablood написа:Евтин вариант - срещаш лично кримон и казваш нещо против сестра и, опитвайки се да посрещнеш удара с болния зъб.
-
Аз ходя в Картиевил в една клиника.
Мишел Ру (514) 336-6181
Мишел Ру (514) 336-6181
за вадене на зъб не вземат никъде повече от 300 долараablood написа:Струва си страданието, ако ще спести $2000 от зъболекар.krimon написа:евтин вариант защото не знаеш колко струва да вземеш рандеву лично с кримонablood написа:Евтин вариант - срещаш лично кримон и казваш нещо против сестра и, опитвайки се да посрещнеш удара с болния зъб.

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Дори и за кътник ли?krimon написа:за вадене на зъб не вземат никъде повече от 300 долара
взимат скъпа, взимат, стига да има кой да ги дадеkrimon написа:за вадене на зъб не вземат никъде повече от 300 долара

Нал' знаеш поговорката, скъпи : имали - дали. Един кабинет встрани конкуренцията работи също.
- ablood
- Обратна връзка:
Крими, знам, че децата от смесени бракове не са чували за мъдреци, но ваденето на някои от тях изискват сложна хирургическа интервенция.
След малко отивам да ми вадят мъдрец и ще питам за цената, ако те интересува още...
S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
и кой е от смесен брак - ти или РадкоТablood написа:Крими, знам, че децата от смесени бракове не са чували за мъдреци, но ваденето на някои от тях изискват сложна хирургическа интервенция.