питане за трудов стаж

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
nc

питане за трудов стаж

Мнение от nc »

по специалността от дипломата? Имам в предвид следното :ако по образование сам инженер ,пък съм работил като продуктов мениджър във фирма или ако съм ЕТ с предмет на дейност която не е по никакъв начин свързана с образованието ми ,дали този стаж се зачита ?

задължително ли е трудовия стаж да бъде поне една непрекъсната година или може да бъде сумарно поне една година (например 2 х 6 месеца )?

Какво се попълва като основни задалжения в DSC ?

мерси предварително за отговорите на всички :)
Последно промяна от nc на Пон Ное 02, 2009 5:03 am, променено общо 1 път.
Аватар
demococcus

Re: питане за трудов стаж

Мнение от demococcus »

За стажа виж тук: http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/fr/immigrer-installer/travailleurs-permanents/demande-immigration-general/conditions-requises/lexique.html#experience

Има един сайт, в който са описани основните задължения на различните длъжности по професии. Консултирай се с него, преди да си пишеш задължаният в ДЦС.
Аватар
AsicsFan

Re: питане за трудов стаж

Мнение от AsicsFan »

nc написа:задължително ли е трудовия стаж да бъде по специалността от дипломата?
не. аз по диплома съм едно и последните 5+ години работя друго. жена ми същата работа. и минахме интервюто.
Winners train, losers complain.
Sofia=>Toronto 2010-07-28
Citizenship 2014-11-13
Toronto=>Sofia 2021-04-28 (Завърнал се)
Публикувай отговор