въпросче за цигари on line
въпросче за цигари on line
Искам да попитам дали някой е купувал цигари on line и ако да,моля да сподели от коя точно от всичките интернет фирми и дали има някъкви такси и вносни мита?
Благодаря на отзовалите се
Re: въпросче за цигари on line
само да ти дам кураж (ако искаш) аз ги спрях преди 3.5 месеца ''студена пуйка''
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
http://www.dealextreme.com
Дано не противоречи на правилата.
ООООПС! За какви цигари става въпрос. Това е за електронните. Иначе за другите не мога да ти помогна. На 2 Февруари догодина ще направя 12 години без тях.
Дано не противоречи на правилата.
ООООПС! За какви цигари става въпрос. Това е за електронните. Иначе за другите не мога да ти помогна. На 2 Февруари догодина ще направя 12 години без тях.
Да,за съжаление се плащат такси.Човечецът от Пост Канада ги иска доставяйки ти цигарите.Така изгоряхме 1 път за два стека платихме 55 кад за два стека бяло Малборо.Разбира се повече не повторихме ,сега си купуваме цигарите от магазина.dean написа:Искам да попитам дали някой е купувал цигари on line и ако да,моля да сподели от коя точно от всичките интернет фирми и дали има някъкви такси и вносни мита?

аз купувах от индианските резервати за по $16 стека ''Путерс'' и не бяха толкова лоши ..много ме боли сърцето да дам $8 за една кутия канадски от магазина
Защо купувах, да не си спрял да пушиш
Инъче от индианците да

Инъче от индианците да

ot 3 meseca 

-
Цигари...
що се занимавате още с простотиии бре люде...?