Визата пристигна:)

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
solsol

Визата пристигна:)

Мнение от solsol »

От днес съм горд собственик на виза! Пожелавам на всички скоро да бъдат застигнати от моята радост!Милите кандаци успяха за 10 месеца да ме произведат в имигрант. :D . Някай има ли идея от къде е най-добре да си купя билет?
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Re: Визата пристигна:)

Мнение от hadministratora »

Приятели, които заминаха за Торонто миналата година ми препоръчаха LOT. Не ги знам колко са читави, но цените са ниски и аз лично планирам също да ползвам тях (още повече че петъчните им полети до Торонто са мн. удобни като часове).
Аватар
m.m.

Мнение от m.m. »

племенничките ми идват до БГ всяко лято и ползват air France, много са доволни...
има кратък престой в Париж, което е важно, никой не иска да виси на летището 8-10 часа
07.07.2009 FedEx
15.07.2009 Accusé
25.11.2009 Entrevue de sélection à Vienne
Аватар
vankata_vd

Мнение от vankata_vd »

ЧЕСТИТО :D :beer: :D :beer: :D :beer: !
Късмет и здраве пожелавам !!!!!

За билети виж тук : http://samoletnibileti.start.bg/

Поздрави,ВАНКАТА
"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"
zigi

Мнение от zigi »

Не знам за кой град питаш, но ако си в София и ако летиш за Монреал, можеш директно да си купиш билет от Air France/KLM. Опциите са да летиш през Париж или през Амстердам. Офисът е тук :
София
бул. Фритьоф Нансен, 9, ет.2
Телефони: (359)(2) 939 70 10 / 50
Работно време: 09:00 - 17:30 от Понеделник до Петък
maryS

Мнение от maryS »

Здравейте! И моята виза пристигна :) Резервирах вече и билет,през Амстердам за Торонто,ако някой планира тази дестинация в края на ноември,нека се обади,билета е на сравнително добра цена 493 евро. пишете ми :) и успех на чакащите... скоро да се похвалят с визи :)
Публикувай отговор