??Закриват консулството в София??
??Закриват консулството в София??
Браво България...само така. Още един пример за "пълзотворна" и успешна външна политика. Не че вършеше кой знае колко много работа, но поне бе нещо. А сега кво?...умряха надеждите за посолсво (дали??)...добре дошли в ЕС (на тези които за още в България, разбира се) ::)
"There are two types of tragedies in life. One is not getting what you want, the other is getting it."
- hadministratora
- Хабсурден
Re: ??Закриват консулството в София??
А дали България има пръст в това?! Малко ме съмнява.....limen написа:Браво България...
Закрили са канадското, ,а не бългаското, консулство в София. За каква българска външна политика става въпрос? Явно канадците съкращават разходи. С 50-60 милиарда дефицит ще почнат да поорязват неща, които не са от особено значение. Ще им трябват и пари да плащат по искове на граждани от сомалийски и судански произход зарязани из Африканските затвори.limen написа:Браво България...само така. Още един пример за "пълзотворна" и успешна външна политика.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Ами как да няма,вече е в Европа и мераклии няма,за какво им е това консулство вече !hadministratora написа:А дали България има пръст в това?! Малко ме съмнява.....limen написа:Браво България...

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Не заради мераклиите, ами сигурно се готвят да отменят визите за българи, та затоваmyhata II написа:Ами как да няма,вече е в Европа и мераклии няма,за какво им е това консулство вече !hadministratora написа:А дали България има пръст в това?! Малко ме съмнява.....limen написа:Браво България...

Ами ,казах го аз това на бай ти Линка ,че ще затварят кипенците лека по лека ,ама той не слушаше !! 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Пту....кофти работа!Значи освен др.неща най ме дразни,че,ако искам да си поканя гости от Б-я,за Канада трябва туристическа виза,от горе на всичко и сега ще трябва да се разхождаме до Букурещ!
ЕЕЕхххххх,Европа.......друго си е там!

ЕЕЕхххххх,Европа.......друго си е там!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Mуха, ти отмяната на визите като затваряне на кепенците за бъдещите имигранти ли го разбираш? Щото то си е точно обратното. 

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
И до там ще дойдем ,следи информацията изскъсо ,и ще видиш че ще излезна прав 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
-
- Обратна връзка:
Прав за кое? Мен, примерно, ме е страх да те питам колко е часа.
Как не ти омръзна да висиш като луканка ?

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Муха - ти май си говориш в ефир...myhata II написа:Как не ти омръзна да висиш като луканка ?![]()
![]()

Embrace your climate change!
Това, че са махнали консулството в София е голямо неудобство... за всички ни!
Направих запитване, но явно ще ми отговорят когато.........ни намерят на картата
Направих запитване, но явно ще ми отговорят когато.........ни намерят на картата

Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
а да знаете сега каква ще е процедурата за поканване на роднина в канада...позвънихме на 28.09.09 до консулството в софия за информация,казаха че се местят в букурещ и затвориха телефона.молим който в момента подготвя подобни документи да се свърже с нас.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Процедурата да поканиш роднина си е същата, каквато си е била и преди това. Просто няма вече да се подават каквито и да е документи в консулството, а директно ще се кореспондира с Букурещ. То и до сега си беше такова изискването, но доста народ подаваха молба за виза в консулството, което пък ги препращаше в Букурещ. С други думи консулството изпълняваше ролята на нещо като посредник или куриер между кандидата за виза и посолството, което е оторизирано да ги издава. Аз изобщо не съм се обръщал към консулството при организирането на гостуването на бабата.
С други неща са свързани неудобствата от закриването на посолството, повечето от които касаят най-вече канадските граждани а не дотолкова кандидат-имигрантите.
С други неща са свързани неудобствата от закриването на посолството, повечето от които касаят най-вече канадските граждани а не дотолкова кандидат-имигрантите.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!