Отново е време за срещи с нови имигранти в София

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Uspial
Изгонен от форума

Отново е време за срещи с нови имигранти в София

Мнение от Uspial »

Както всяко лято Успял отново ще е в БГ. и ще отдели от вермето си за среща с новите кандидати за Канада.
Ще отговори на въпросите им и ще им вдъхне смелост.

Пишете ако все още ги има тези сбирки.
Аватар
Koko

Re: Отново е време за срещи с нови имигранти в София

Мнение от Koko »

Uspial написа:Както всяко лято Успял отново ще е в БГ. и ще отдели от вермето си за среща с новите кандидати за Канада.
Ще отговори на въпросите им и ще им вдъхне смелост.

Пишете ако все още ги има тези сбирки.
Очакваме снимки, както и информация за това колко химикалки и безплатни брошури са били раздадени на срещата.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

И да ги няма вече сбирките след като великият отавски чейнчаджия е решил да хариже част от драгоценното си време за новите имигранти, то няма как цяла София и Западна България да не се събере за да му чуе хвалбите. Щото иначе от процедури за имиграция и селекция или каквото и да е друго чейнчаджията не разбира и не може да даде съвет, но виж балъци може да се опитва да лови.
Хълка, определяй часът и мястото на сбирката и това е. :)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Хъл,

Макар и странен, на мен лично си ми много симпатичен. Трябва обаче да си наясно, че в сравнение с останалите хора ти имаш невероятна мания да се хвалиш. Независимо дали си извършил подвиг, или нещо обикновенно, ти го изтъпанваш като велико постижение с което се гордееш. Всеки от нас обича да се хвали с постигнатото, ама ти друго май не правиш. :D

И на мен това твое поведение ми пречеше в началото, но му свикнах и сега го намирам за забавно. Някои хора обаче може би наистина се дразнят и не могат да го приемат с хумор.

Успех със срещите!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
tot2311

Мнение от tot2311 »

Е добре къде са тези срещи?
Uspial
Изгонен от форума

Мнение от Uspial »

Какви хора сте вие не мога да разбера.
Успял си пише за срещи с нови имигранти в София ( дали ги има все още, къде и кога се провеждат ) а на някои хора им се привиждат цитирам:
балъци, клиенти, печалби, безплатни химикалки и брошури. :D

На кой да се оплача да ми поразчисти малко темата дето ми я спамят тия дето отговарят за антиспама. :D
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Uspial написа:Какви хора сте вие не мога да разбера.
Успял си пише за срещи с нови имигранти в София ( дали ги има все още, къде и кога се провеждат ) а на някои хора им се привиждат цитирам:
балъци, клиенти, печалби, безплатни химикалки и брошури. :D

На кой да се оплача да ми поразчисти малко темата дето ми я спамят тия дето отговарят за антиспама. :D
Толкова ли е закъсал бизнеса че даже и безплатни химикалки няма да има? :shock:

Интересно наистина с какво би могъл да е полезен по отношение на имиграционната процедура на сегашните кандидат-имигранти човек минал по правилата които са били валидни преди 13 години и променяни след това на няколко пъти?

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Uspial
Изгонен от форума

Мнение от Uspial »

Дали ще има или няма да има безплатни химикалки решава единствено Успял и ще е изненада за дошлите на срещата.

Личи си кой никога не бил на тези срещи с новите имигранти.
Новите имигранти далеч не питат само за процедурата.
Много от тях са наясно, други са минали интервюто, на трети им предстои заминаване до месец, два.

Общи въпроси като за квартира, работа, колеж, банки, сметки, собствени бизнеси, покупка на кола, застраховка, заеми, кредитни карти, дори времето са много по задавани от въпроси за процедурата.

Човек бил почти 10 години в Канада има какво да каже по тези въпроси.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Казано с други думи - отдавна не си в час за процедурата, тъкмо щях да ти предложа да носиш пишещата машина (можеше да попълниш някой и друг формуляр на място)

За това колко много въпроси имат кандидат-имигрантите спор няма - въпроса е какви точно отговори ще получат, отчитайки че на Успелия мирогледа е стеснен до не повече от ширината на процепа през който купува и продава валута.

Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Хей вие двамата. Я по-толерантно!

Всички сме различни хора. Някои сме особняци, други направо чалнати. Това не ни прави лоши, въпреки, че на моменти може и да иззлобяваме в пристъп на гняв (справедлив или не, зависи от гледната точка).
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Аз като нов имигрант имах честта на срещата с Хъл в София да слушам единствено хвалбите му как успял да гушне $600 от някаква фирма чрез съдебна процедура използвайки явни лъжи. Парите са заради щети по колата му, която бил паркирал на забранено място по забранено време и някакъв знак взел, че паднал върху нея. Това наистина беше много съдържателна и поучителна история за новите имигранти.
А, тогава безплатни химикалки още нямаше, само визитки раздаваше. Пазя си я и до днес като скъп спомен. :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

И аз си пазя имейла на Д Кътев,ама да го пазя и да не го пазя, си идва редовно,а от списанието ни вест
ни кост ! :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Uspial
Изгонен от форума

Мнение от Uspial »

Само да вметна че за разлика от други "експерти" били единствено на социал и работа на черно, ходили по програми за адаптиране в Канада заедно с необразовани Сомалиици, Успял е бил студент, завършил и взел диплома, взимал студентски заеми, купувал движими и недвижими имоти в Канада, взимал моргидж ( ипотека ) бизнес заеми, създавал е и отварял собствен бизнес, водил е дела по търговски търговски спорове.
Разбира се че при тези обстоятелства е по добре да се вярва на първите експерти от колкото на Успял щото на успял мирогледа бил тесен според хора които никога не са го виждали на живо. Само дето като иде Успял на сбирка в БГ хората събират 3 маси щото интереса е голям :D

Така, така излиза че Яспял хвали реда в Канада а не себе си. Линко дори и бил на сбирка в БГ нищо не е разбрал.
Важното в случая е че след като имаш щета случула се на частна собственост заради небрежноста на някого ако знаеш как и къде може да си търсиш обезщетението. Е понеже Успял знае как и къде затова си го е получил обезщетението за щетата и то в съдебна зала където съдията преценява кой лъже и кой не а малко преди това се кълнеш и казваш че разбираш че е подсъдимо да лъжеш в съда.
Колкото и да се опитва Линко да очерни Успял те новите имигранти не са малоумни и преценяват на кого да вярват.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Хъл, не мисля, че някой подценява това което си. Хората те бъзикат заради безкрайните ти хвалби.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Хълка, като търсенето на експерти за социал и работа на черно и ползването на провинциални и федерални програми за подпомагане на нови имигранти е много по-голямо, какво съм виновен аз. :)
И за разлика от теб, който се навираш най-нахално на едно събиране, заявявайки безпардонно и безочливо след това че ти си повода за събирането, то аз ги орханизирах тези събирания и са се събирали не 3 ами 30 маси. :)

Я кажи ти колко човека изкараха твоят едноседмичен курс, струващ $3000? Нито един нали? А хората които са ме потърсили за съвет и помощ може и да станаха вече 3000. ;)
Публикувай отговор