Въпрос относно семейния статус

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
rayabebe
Обратна връзка:

Въпрос относно семейния статус

Мнение от rayabebe »

Имам питане:В нашият случай ситуацията е следната.Имам дете от предишна връзка(без брак)и съпруга ми също.Имаме и едно общо.Аз за мене знам,че трябва да имам разрешение от бащата за заминаване в чужбина и т.н.Детето на мъжа ми няма да идва с нас.Съпруга ми в този случай трябва ли да си вади някакви документи свързани с детето?
Има ли специални бланки и някакви изисквания за този декларация,който трябва да подпише бащата на първото ми дете?
Предварително благодаря за съдействието.
Ако е имало такава тема се извинявам,но не я открих :oops:
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Re: Въпрос относно семейния статус

Мнение от valioiko »

До колкото съм запознат не трябва да имате допълнителни документи за детето на половинката ти. Спомням си обаче, че имаше графа в документите за попълване, където се упоменаваха деца, които няма да придружават кандидата в Канада, както и бивши годеници и съпруги.

Нека ако някой е по-запознат да изкаже мнение.

Да за ви живи и здрави дечицата!
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Ето какво намерих в официалния наръчник: http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/EG7.pdf - обърнете внимание на страници 23, 26 и 33, прочетете обстойно и целия наръчник.
Provide personal details about your family members, whether they intend to accompany you to Canada or not (for more information on family members, including age requirements, refer to Family members ).
You must also provide details on family members whose location is unknown (including those missing or presumed dead).
Important
You must list all family members, whether they wish to be considered in your application for permanent residence at this time or not.

You will not be able to sponsor family members at a later date if they are not listed on your application.
Write the personal details for your children. It is very important that you list all of your children (even if they are already permanent residents or citizens of Canada). This includes:

•married children,
•adopted children,
•children of your spouse(step-children) or common-law partner,
•any of your children who have been adopted by others,
•any of your children who are in the custody of an ex-spouse, former common-law partner or other guardian.

You must answer all questions. If any sections do not apply to you, answer “N/A”.
Note: if you do not have any children, sign the declaration at the end of Section B
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
prace

Мнение от prace »

съпругът ми има дете от предишен брак, което не е с нас в Канада. Просто трябва да го впише в формулярите, и да напише, че няма да идва с вас в Канада. Това е всичко.
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

....което всъщност потвърждава моята информация!

Мерси, рrace! :beer:
rayabebe
Обратна връзка:

Мнение от rayabebe »

Много благодаря на всички за бързия отговор!!!!
Публикувай отговор