notcanada.com
notcanada.com
Здравейте на всички и най-вече въпросът ми е насочен към тези, които са вече в Канада.
Какво мислите за някой факти,които се показват в notcanada.com !
Интересно ще ми е да чуя мнение от хора запознати със случая.
Аз живея,уча и работя в Англия,но Канада ми направи впечатление и проучвам нещата. Sous chef съм по професия.
Благодаря на всички ,които ще се включат и успех !!!
Какво мислите за някой факти,които се показват в notcanada.com !
Интересно ще ми е да чуя мнение от хора запознати със случая.
Аз живея,уча и работя в Англия,но Канада ми направи впечатление и проучвам нещата. Sous chef съм по професия.
Благодаря на всички ,които ще се включат и успех !!!
Е не търся това,което мислиш!! И знам, че всичко е индивидуално!valioiko написа:Тая тема не е за този форум.
Според мен е за подфорум "Общ форум Канада"
А на въпросите и ще отговори muhata II. Той ги разбира нещата
А относно мухата -нямам думи!
Аз доста успявам и тука в Англия,само ми се ще да пусна корени там ,където има слънце !!! И не вали по4ти всеки ден !
А за темата извинявам се ако не е в точния раздел,моля модератора дА Я премести!!
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Ми всеки мисли различно.
Според повечето това е сайт, в който неудачниците могат да си изплакват мъката.
Аз нямам мнение. Не ми е интересен сайта. И преди имаше тема за него.
Ето: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... =notcanada
Ти сам си прави изводите
Според повечето това е сайт, в който неудачниците могат да си изплакват мъката.
Аз нямам мнение. Не ми е интересен сайта. И преди имаше тема за него.
Ето: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... =notcanada
Ти сам си прави изводите

Ами не съм сигурен дали климата тук ще ти хареса... Дълга зима, ветрове, снегове, кратко и влажно, на моменти непоносимо лято с високи UV стойности... И както казва бате Климбо - Всички нощи са зимни... В Англия си имате топлото Североатлантическо течение и отборите от Висшата лига не спират да ритат топката даже и на връх новата година...costiaa написа: Аз доста успявам и тука в Англия,само ми се ще да пусна корени там ,където има слънце !!! И не вали по4ти всеки ден !

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Ако идваш насам, гледай да избегнеш ВанкувърАз доста успявам и тука в Англия,само ми се ще да пусна корени там ,където има слънце !!! И не вали по4ти всеки ден !

Хе хе! 'Уелкъм ту съни Кенада"

Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
- teomat.com
- Обратна връзка:
Re: notcanada.com
Канада - Квебек - малко по-хладничко от Англия, до към -30 в рамките "само" на 2-3 месеца, студено но за сметка на това слънчево. През останалата част на годината се понася, в последно време през лятото няма слънце, но пък влагата скоро не е достигала 100% макар че не спира да валиcostiaa написа: Аз живея,уча и работя в Англия,но Канада ми направи впечатление и проучвам нещата.

Ако си се затъжил за сняг, има, колкото ти душа иска, и лопати има. Миналата година натрупа общо над 4 метра, но тази беше по-скромно

Аз преди 3 години разбрах, че в канада на спирали да гонят шайбата целогодишно, викам им: "Къв хокей посред лято?! " а те ме погледнаха с поглед казващ "я кви имигранти взели да пускат напоследък..."ivanko13 написа: ..и отборите от Висшата лига не спират да ритат топката даже и на връх новата година...

Embrace your climate change!
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз не съм започнал ПАК, щото до сега все ти почваше да се заяждаш. На тебе нищо не съм казал. Просто човека иска съвет и мнение и аз го насочвам към теб.myhata II написа:Ти пак ли започна бе ?!?valioiko написа:Тая тема не е за този форум.
Според мен е за подфорум "Общ форум Канада"
А на въпросите и ще отговори muhata II. Той ги разбира нещата
Нали си един от малкото просветени...

Ако с нещо съм те обидил, моля да бъда извинен...