Investor
- optics
- Модератор
Investor
Мой приятел има всички данни да се кандидатира по процедурата за инвеститор, но се чуди. Обещах му да питам - ако познавате някой минал по нея - всякакви споделени впечатления са добре дошли.
Мерси !
Мерси !
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз не познавам такъв, но официалната информация е тази:
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/ ... /index.asp
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/ ... /index.asp
Re: Investor
Твоя приятел да не е луд..... че ако някои има наистина толкова пари могат да се намерят поне 10 начина да се иде в Канада без да затваря толкова кинти.optics написа:Мой приятел има всички данни да се кандидатира по процедурата за инвеститор, но се чуди. Обещах му да питам - ако познавате някой минал по нея - всякакви споделени впечатления са добре дошли.
Мерси !
- hadministratora
- Хабсурден
И кои са начините? Не искам да знам всичките, но поне 1-2 ако споделиш ще е много добре.bp_de написа:...поне 10 начина ....... без да затваря толкова кинти.
Намира някоя кака и се жени... С $800,000 няма да има проблем да финансира мероприятието...hadministratora написа:..И кои са начините? Не искам да знам всичките, но поне 1-2 ако споделиш ще е много добре.

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
- optics
- Модератор
Ще го питам защо въобще не пробва като skilled worker. Може би си е мислел, че като инвеститор е по-лесно. А по въпроса дали е луд - не, не е.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- hadministratora
- Хабсурден
Бах таа скъпа сватба!!!ivanko13 написа:... С $800,000 няма да има проблем да финансира мероприятието...
Цена не съм казвал... Как разбра че е скъпа?hadministratora написа:Бах таа скъпа сватба!!!
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
- hadministratora
- Хабсурден
Ми щом $800 000 няма да са роблем...ivanko13 написа:Цена не съм казвал... Как разбра че е скъпа?

- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Да де, ама ivanko13 казва, че щом човека има $800 000 няма да му е проблем да си финансира сватбата, не че ще ги даде всичките за нея.hadministratora написа:Ми щом $800 000 няма да са роблем...ivanko13 написа:Цена не съм казвал... Как разбра че е скъпа?
И все пак щом има толкова много кинти за хвърляне у канала,не е лошо да отиде все пак на псохолог,или да се предгледа профилактично на психиатър.optics написа:Ще го питам защо въобще не пробва като skilled worker. Може би си е мислел, че като инвеститор е по-лесно. А по въпроса дали е луд - не, не е.
Оptics,тъй като ти е приятел,и ти си в Канада,защо не му обясниш за частно- държавния комунистически монополизъм на тази "държава".