Tърся спешно работа!!!
Tърся спешно работа!!!
Здравейте скъпи съфорумци!
От два месеца съм в Монтреал, говоря англииски и френски и си търся работа! Ако можете помогнете! Търся работа в сферата на счетоводството и финансите. Всеки съвет е ценен. Благодаря предварително!!!
Пишете на лични.
От два месеца съм в Монтреал, говоря англииски и френски и си търся работа! Ако можете помогнете! Търся работа в сферата на счетоводството и финансите. Всеки съвет е ценен. Благодаря предварително!!!
Пишете на лични.
- ablood
- Обратна връзка:
Как да ти кажа. Безпомощни сме пред целите които си си поставил. Има много емигранти, които никога не успяват да се доберат до административна работа.
Други които упорито след учене, приравняване, започване от нулата след години достигат нивото си.
Трети със солидната подкрепа на силни хора, или чрез внушителен международен опит се уреждат.
Ти от кои си?
Други които упорито след учене, приравняване, започване от нулата след години достигат нивото си.
Трети със солидната подкрепа на силни хора, или чрез внушителен международен опит се уреждат.
Ти от кои си?
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Харесва ми този евфемизъмablood написа:Как да ти кажа. Безпомощни сме пред целите които си си поставил. Има много емигранти, които никога не успяват да се доберат до административна работа.
Ти от кои си?

Прав си,сега разбираш ли колко смешно изглежда обявата ти?Кухолейко написа:Благодаря за съвета ablood, много укуражителен!!! Аз съм от куражлийте, които рано или късно ще се доберат до административна работа. Лошото в случая, е че ние Българите не сме единна нация за да имаме "солидната подкрепа на силни хора".:idea:
-
- ablood
- Обратна връзка:
Има си причини за това. Вероятността да гарантираш за "наше момче", което после да те издъни е доста голяма. Случи ми се 2 пъти и беше изключително злепоставящо.Кухолейко написа:Лошото в случая, е че ние Българите не сме единна нация за да имаме "солидната подкрепа на силни хора".:idea:
Следната стандартна ситуация: Българче с надвишени очаквания си търси безуспешно работа, отговаряща на нивото му. Съгласяваш се да го препоръчаш, но се оказва, че това не е мечтаната службица, заради която е дошъл в Канада. Прави няколко безотговорни постъпки, след което директно си тръгва по време на важна поръчка.
От негова гледна точка е прецакан от мухльо-българин и си е загубил времето. Ти биваш привикан при шефа, да даваш обяснения, защо заради препоръчания от теб човек е пропаднала цяла поръчка.
Или случай в който свършва работата калпаво, взима парите и очаква да си му благодарен, че е услужил на клиента ти. А клиента те вика да ти се оплаква, показвайки ти зле-свърчената работа.
Не благодаря. Бях дотук. Търсете жена ми. Нейният шеф е непретенциозен.
- klisurov
- Обратна връзка:
Поради липса на опит (за добро или за лошоablood написа:Не благодаря. Бях дотук.

Но дори и в БГ някои искат препоръка/и.
Мисля, че бих "анонсирал" човек, за когото имам "солидни препоръки".
Естествено, всичко е въпрос на гледна точка ... а и парен каша духа

Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko