За каква кола се намират части и коя е по-скъпа или по-евтина за подръжка

-Европейска /марка и модел/;
-Японска /марка и модел/;
-Американска /марка и модел/.
"Въртеше"(без кавичките става много весело) ми се ангренажен ремък в главата ама не бях сигурен. Да точно този ремък, който предава въртеливото движение от коляновия на разпределителния вал.rolyd написа:Може би се визира синхронизацията между разпределителния и коленовия вал при смяната на ангренажен ремък.Смяната на timing belt(как е на български) се прави за 3 часа.
Какво имаш в предвид под издребнавил............ аз винаги съм си бил такъв и съм си правел сметка на разходите. Аз смятам, че темата ще бъде полезна на много хора и затова съм я постнал .........Kan_Tangra написа:
rolyd, много си се издребнавил. Ти си още в Перник, а си заразпитвал за такива подробности. Ми що не питаш коя марка масло слагаме, и кой вид бензин, че да си направиш калкулация и сметки. Но всъщност може и да си прав.
Туй българщината е страшно нещо. Ако някой ми каже така, вдигам си чукалата и това е. И винаги, закон божи - питам за цената. Да няма после изненади. Един съвет - избягвайте автомобилния сервиз на "Канадската гума". Освен да ви надуят фактурата с повечко сменени части, и да ви разбутат нещо по колата друго едва ли ще направят. За смяната на едно масло, айде може да се пробва човек.el Tabernaco написа: .... В един сервиз искаха 825$(цената включваше и резервните части) като ме предупредиха че ако счупят нещо по време на ремонта е за моя сметка(колата била стара). В един сервиз на българин цената беше следната "ами устаяш го тука тоз шит(лайно) и сепочва една работа, едни пари"(край на цитата). ....