летял ли е някой с Canadian affair. Смятам да летя от лондон до ванкувър с тях.знам 4е имам право само на 20 кг багаж ,но ме интересува как са полетите.
моля за ниакакви коментари.
споделете впечатления от Canadianaffair.com
Летях два пъти - преди 3 години и миналия месец. Преди 3 години полета им от Торонто до Лондон закъсния с 3.5 часа, но обратния полет беше без проблеми. Февруари месец купих билети от Торонто до Бирмингам (да летя Май месец) и от Лондон за Торонто (за Юни). Април месец ми пратиха емайл да им се обадя че имало проблем с полета до Бирмингам. Обадих им се и ми казаха че полета до Бирмингам бил отменен и ми предложиха за същите пари или да летя до Манчестер или до Бирмингам на по-късна дата. Взех полет до Манчестер. В дена на полета излетяхме навреме, но ми объркаха седалките (бях платил $39 отгоре за седалки с extra leg room, а ми дадоха обикновени). След като кацнахме се свързах с техния customer service и трябваше да им пратя boarding pass след около седмица ми върнаха парите с извинения.
Полета от Лондон го бяха преместили с 35 минути напред и нито емайл или phone call. Промяната я разбрахме на летището - бяхме последни да се чекваме и трябваше да минаваме секюрити максимално бързо.
В заключение, цените им са ниски ама много трябва да внимаваш за промени в полетите.
Полета от Лондон го бяха преместили с 35 минути напред и нито емайл или phone call. Промяната я разбрахме на летището - бяхме последни да се чекваме и трябваше да минаваме секюрити максимално бързо.
В заключение, цените им са ниски ама много трябва да внимаваш за промени в полетите.