DAITE INFO.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
sasho
Обратна връзка:

DAITE INFO.

Мнение от sasho »

Zdraveite,imam nqkolko speshni vaprosa:1.Kak moga da prenesa pari bez da gi nosq kesh,predpochitam info za banki.2.Kakvi privilegii gubq ako zamina za Toronto vmesto frenskata chast,za utochnenie az sam semeen s dve deca.Interesuva me osnovno za uchilishte i detski gradini
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Ako ne sa mnogo parite, moje i v cach. Ako se pritesniavash si vzemi patnicheski chekove. Taxata v BG e 5$ na 1000$, a tuk povecheto banki ne vzimat nishto. Taka, che pone ot tova ne gubish.

A za detskite gradini dano niakoi dr. ti kaje.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Botzo

Мнение от Botzo »

miloto написа:Ako ne sa mnogo parite, moje i v cach. Ako se pritesniavash si vzemi patnicheski chekove. Taxata v BG e 5$ na 1000$, a tuk povecheto banki ne vzimat nishto. Taka, che pone ot tova ne gubish.
Присъединявам се към miloto. Пътническите чекове са много удобни. Тук има промоция на American Express. Рекламата е че са без срок на изтичане ...... ама аз нещо не вярвам. Знам че в банката която е срещу Шератон може спокойно да се купят. Но това е в случай че се пренасят над 50.000 U$D. Иначе не виждам смисал (мое мнение).
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

За парите : можеш да си ги пренасяш в брой, в пътнически чекове или в банкова карта (най-удобно като че ли е с дебитната карта "Виза Електрон").
В брой е най-добре.
За пътническите чекове не знам - дали няма да е улеснение за откриването на сметка да си ги осребриш в някоя канадска банка.
Картата Виза - ами с нея можеш да си теглиш пари от банкомати по всяко време, да плащаш в магазини...
Може би не е лоша идея 1/2 от парите да си носиш кеш, 1/4 - в чекове и 1/4 - в карта...
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено