Първо, благодаря на всички тези които дойдоха и се повеселиха с нас и се надявам че ви е харесало.
Сега по другите въпроси да се отнеса лично.
Идеята за БГ партитата ми дойде на ум когато си бях в БГ едно лято и там ми хареса чалгата. Немога да кажа че е супер музика, но за танци и кълчене, става. До тогава, аз неслушах чалга. Само старите хитове на Слави, НЛО, Тутурутка и тнт. Но когато се върнах в Канада, и обсъдих някой неща с приятели и познати, идеята за дискотека тук в Монреал, където българските младежи могат да дойдат и поне за няколко часа се почувстват у дома си, ми се стори доста добра. За това се заех с търсенето на място където би било удобно да се направи подобно мироприатие. След доста труд, се намери такова място и първата вечер Балкански Нощи се проведе на 18ти Октомври 2008. Следващите дни получих доста добри отзиви за партито. Затова реших да има и следващи.
След второто парти, се забеляза нещо много интересно: оказа се че дори и 30+ обичат да купонясват. Това бе доказано още повече на третото парти (миналата събота), където имаше над 30 човека които бяха над 30 години. Което много ме радва. Аз започнах с идеята че младежите искат да се веселят, но сега когато виждам че не е важно годините, а душата, ще се постараем да направим програмата така че да се хареса от всички. НО.. и ето НО-то...
Ние сме Българи... много се извинявам ако засегна някой, ама на Българина угодия няма. Правим парти за да се веселин като едно голямо общество. А какво се получава накрая?? Коментари и злоба насочена към това което правим. И защо? Кажете ми защо? Питам защото досега един човек само е дошъл при мене и ми е казал: Сев, виж, това и това неми хареса на мене, мисля че може да се поработи по него. Съответно, това върху което трябваше да поработим бе музиката (да не пускаме само чалга, и а и златни хитове които се харесват на всички години).
На последното парти се получи нещо за което наистина съжалявам и поемам вината, и това беше че имаше твърде много хора които пускаха музика, и понякога ставаха гафове. Втори път няма да се повтори.
Другото за което искам да се извиня, е на всички дами. Идеята да се поздравят за 8ми март с песента която прозвъча не беше на организаторите. Много се извиняваме ако сме засегнали някои от вас.
Трето, навсякаде съм пуснал информация как можете да контактувате с мене. Ако има толкова недоволни, защо досега 1 емайл несъм получил с идея как да променим това което не ви харесва?
Само да се плюе е лесно, но никой невижда това което се влага в организацията на тези партита. Не е ЩРАК! и готово.
Последното нещо което искам да засегна тук, е пак за хората където са изкоментирали неща против партито и организаторите. Много съжалявам че не ви е харесало, но мисля че независико кои сме, какво сме, ние сме Българи. И невиждам смисъла в това да се говорти против нещо наше... не е ли по-добре да се говори не за колко смотано е било, а за колко добро може да е?
Както казах, дал съм еМайл и приемам всички коментари (дори и лоши) или идей за как да подобрим следващите партита.
Лек ден,
Севелин С.
SevStan@Gmail.com