Здравейте на всички
Здравейте на всички
Имам малко общ въпрос, изчетох доста инфо из форума и много различни мнения.Къде е най добре да се емигрира в Канада в коя провинция като се има предвид че англииският ми е на основно ниво а вренски хал хабер си нямам.Също да ми препоръчате някой сайт за намиране на работа в Канада да видя какви са им критериите , и ориентировъчно колко пари ще са ми нужни първоначално от подаване на документи за интервю до стъпването ми в Канада?Само да уточня че никой не познавам там и ще разчитам изцяло на себе си.На всички отзовали с епо темата Благодаря и Ви пожелавам весели празници 

Драсти.
Добре дошъл във форума.
Та след като не знаеш френски, не знам кво можеш да правиш в Кебек, освен ако не си решил да го научиш.
Иначе кадето и да отидеш в Канада, са се едни и същи мазохисти.
Ето ти сайт за търсене на работа, ма така или иначе изискванията са едни и същи, а имено, да знаеш език (в много от случаите два и повече), да имаш еди ква си диплома и канадски стаж.
Не знам, ма според мене не би трябвало да се ръководиш от това което пише по сайтовете, зад секи компютър и зад сяко бюро седи човешко същество, а нали знаеш че човешките същества не са съвършени
Та това е горе-долу, питай ако има нещо, успехи и весели празници

Добре дошъл във форума.
Та след като не знаеш френски, не знам кво можеш да правиш в Кебек, освен ако не си решил да го научиш.
Ето ти сайт за търсене на работа, ма така или иначе изискванията са едни и същи, а имено, да знаеш език (в много от случаите два и повече), да имаш еди ква си диплома и канадски стаж.
Не знам, ма според мене не би трябвало да се ръководиш от това което пише по сайтовете, зад секи компютър и зад сяко бюро седи човешко същество, а нали знаеш че човешките същества не са съвършени

мерси много за инфото естествено ми е ясно че с тез моите познания ще е трудно да не казвам невъзможно но тук аиз Бг-то не е много ццветущо та обмислям фкакво да правя мерси за съветите.Весели празници и на тебеMarginal39 написа:Драсти.
Добре дошъл във форума.
![]()
![]()
Мерси за сайт-а

nov, невъзможно няма, за трудното, не съм сигурен че в България ти е по-лесно от колкото щи бъде тука.
Радвам се се пак че си се събудил, щото има такива които ше вият врат още няколко десетилетия вървейки по пътя на "светлото бъдеще" в "Страната на Чудесата".
Та с няколко думи, може би няма да е много розово в Канада в началото, но за продължението си зависи единствено от тебе, който има желание и работи за да преуспее, преуспявя.

Радвам се се пак че си се събудил, щото има такива които ше вият врат още няколко десетилетия вървейки по пътя на "светлото бъдеще" в "Страната на Чудесата".
Та с няколко думи, може би няма да е много розово в Канада в началото, но за продължението си зависи единствено от тебе, който има желание и работи за да преуспее, преуспявя.

-
http://monster.ca/
Като английският ти не е на добро ниво, а френскиият ич го няма, ходи в Онрарио, БС или Алберта , ама не и в Кебек.
Като английският ти не е на добро ниво, а френскиият ич го няма, ходи в Онрарио, БС или Алберта , ама не и в Кебек.
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
ООООООООООО в тва лично съм се убедил з аканадците нбямам мнение ама з аония лелееееееееееееее, ужас са.Гледам да се въздържам от коментари но никога не бих отишъл пак ТАМ.Именно з а тва избрах и Канада като дестинация.Marginal39 написа:nov, Англия не ме кефи братчед, много се надуват, канадчетата са повече хора от народа
![]()
![]()
А относно пост-а на troll това ше стане в най скоро време че го няма нещо .Вярно ше трябва да с емине некъв курс че ще си патя яко.
Айде със здраве там в Канадско, пък ако наминавам оттам ше свиркам