какво ни чака в Канада
какво ни чака в Канада
Неотдавна Торонто стар /нещо като Работническо дело/ публикува прогнозите за икономиката на Канада
брутен вътрешен продукт
2.7%......0.5%.....-0.5%.......2.1%
2007.......2008......2009....... 2010
безработица
6.0%.......6.1%.....7.0%.......7.5%
2007.......2008......2009........2010
видно е че икономиката върви надолу, а безработицата нагоре,
но защо ли, през 2010 икономиката тръгва нагоре, но и безработицата продължава да расте, има само едно обяснение - ще внасят китайци които че работят а канадците само ще ядат
брутен вътрешен продукт
безработица
но защо ли, през 2010 икономиката тръгва нагоре, но и безработицата продължава да расте, има само едно обяснение - ще внасят китайци които че работят а канадците само ще ядат
Re: какво ни чака в Канада
Големи оптимисти, дано да им се сбъдне прогнозата...monny написа:Неотдавна Торонто стар /нещо като Работническо дело/ публикува прогнозите за икономиката на Канада
брутен вътрешен продукт
безработица
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Re: какво ни чака в Канада
Не, има много по-прозаично обяснениеmonny написа: видно е че икономиката върви надолу, а безработицата нагоре,

Аз за икономиката не знам, не съм гадател, а и ако можех да предвидя точно какво ще се случи след 3 години щях да съм милиардер
Та какво ви чака със сигурност - много студени зимни дни и доста дискриминация и лицемерие, скрити зад любезни усмивки. За тези неща се подгответе непременно, защото няма да ви се разминат.

Та какво ви чака със сигурност - много студени зимни дни и доста дискриминация и лицемерие, скрити зад любезни усмивки. За тези неща се подгответе непременно, защото няма да ви се разминат.

"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
Аз за зимата не знам, обаче със сигурност знам какво ще се случи след 3 год. в БГ. Та какво те чака със сигурност-нищо няма да се случи, ше се забатачите още повече, каквото не сте разрушили и на него ще му таковате таковата, а вместо любезни усмивки ще гледаш тъпи балкански мутри. Пък и ако останеш жив след посещение на кръчма трябва да си щастлив. За това се подготви, щото е доста вероятно да не ти се размине. Демек, стой си в къщи и пиши по форумите за по=безопасно.Pepon написа:Аз за икономиката не знам, не съм гадател, а и ако можех да предвидя точно какво ще се случи след 3 години щях да съм милиардер![]()
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
В провинция ВС няма никви зими, та камо ли студени ...Pepon написа:Аз за икономиката не знам, не съм гадател, а и ако можех да предвидя точно какво ще се случи след 3 години щях да съм милиардер![]()
А дискриминация съвсем няма толкова колкото си мислиш, а колкото има е СУПЕР, аз благодарение на тая дискриминация сега ям от въздух, ако я нямаше сега щях още да гърбя за жълти стинки, та аз скандирам "ДА Е ЖИВА & ЗДРАВА ДИСКРИМИНАЦИЯТА В КАНАДА" !!!
А иначе по-гот любезни усмифки от колкото да ти надават сурати като в България, дава ти добро настроение, поне мене ме кефи като млади кожи ми е усмихват и ми говорят с нежни гласчета (па аз може и да съм изключение, нещо да съм повреден) ...
Та има добри и лоши неща насякаде, аз лично съм избрал кои лоши по ме кефят от тия в България и ако трябваше да избирам пак 1 000 пъти бих избрал пак същото, па за вас не знам ...
Се пак се надявам да си направил добрия избор и да не виеш врат един божи ден.
Явно не ги чака тва сичко със сигурност.

[quote="Marginal39]Явно не ги чака тва сичко със сигурност.
[/quote]
Прав си, не всички ги чака лошо, но много няма да видят и добро. Аз моят избор съм го направил - отидох, видях и поживях в Канада и прецених за себе си, че е по-добре да съм бял човек в циганска държава, отколкото циганин в бяла държава.

Прав си, не всички ги чака лошо, но много няма да видят и добро. Аз моят избор съм го направил - отидох, видях и поживях в Канада и прецених за себе си, че е по-добре да съм бял човек в циганска държава, отколкото циганин в бяла държава.

"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
Пепон написа:
Щото ако си поживиял добдре в Канада не вярвам да беше напиравил този избор.
Виж ако си поживял в Код де Неж, видял си плацата с шриланковците, видял си някоя поточна линия във фабрика за 8.50 на час според мен не си видял нищо и хич не си поживял.
Кажи отиде ли до Ванкувър, отиде ли до Уистлър, отдите ли Лейк Луиз на ваканция за 2 седмици с някоя засукана мадама?
Сега да ви каже Хълман какво ви чака в Канада.
Ако не сте заблудени овце, отваряте си очите добре, разбирате езика Канада е пълна с възможности.
Ако не виждате такива тогава се обаждате на Хълман изкарвате професионално образователния курс при него и ви чакат следните възможности
- Висок доход
- Собствен имот на престижно място ( срещу къщата на П.М. примерно с невероятна гледка )
- Фирмени глезотии като чисто нова служебна кола, бизнес вечери на свещи с изискани дами с аристократични обноски ( дъщери на дипломати, депутати, интелектуалци )
- Две - Три ваканции на година на екзотични места по света
Ако това не ви харесва Хълман съжелява че няма да може да ви бъде от полза:)
Къде поживя и какво видя Пепон? Не лошо да уточниш.видях и поживях в Канада
Виж ако си поживял в Код де Неж, видял си плацата с шриланковците, видял си някоя поточна линия във фабрика за 8.50 на час според мен не си видял нищо и хич не си поживял.
Кажи отиде ли до Ванкувър, отиде ли до Уистлър, отдите ли Лейк Луиз на ваканция за 2 седмици с някоя засукана мадама?
Ако не сте заблудени овце, отваряте си очите добре, разбирате езика Канада е пълна с възможности.
Ако не виждате такива тогава се обаждате на Хълман изкарвате професионално образователния курс при него и ви чакат следните възможности
- Висок доход
- Собствен имот на престижно място ( срещу къщата на П.М. примерно с невероятна гледка )
- Фирмени глезотии като чисто нова служебна кола, бизнес вечери на свещи с изискани дами с аристократични обноски ( дъщери на дипломати, депутати, интелектуалци )
А усмивката на Емата Масларова и Гейчо Станишев са толкова искрени....Pepon написа:Аз за икономиката не знам, не съм гадател, а и ако можех да предвидя точно какво ще се случи след 3 години щях да съм милиардер![]()
И няма никакво лицемерие...
Hull ти да не изпадна в мечти бе братчеHullman написа:Пепон написа:Къде поживя и какво видя Пепон? Не лошо да уточниш.видях и поживях в Канада
- Висок доход