трябва ми съвет ,аз и приятеля ми искахме да имигрираме в Канада(федералната част) документите сме планирали да ги пуснем следващата година Октомври месец,защото тогава и двамата ще имаме стаж аз - 20месеца(по трудовата книжка)иначе са повече,од които една година като мениджър (в магазин за дрехи),работила съм и като брокер на недвижими имоти и преподавател по английски, а приятеля ми 1година стаж като ветеринарен техник.
Аз съм завършила лингвистика(английски и немски език)-за преподавател и преводач,а приятеля ми ветеринарна медицина(ще стане лекар след като си вземе още 1изпит

английски знам перфектно,френски не,а половинката английски мн.слабо,а френски-средно ниво.
Моя проблем е че в списъка който излезна за федералната процедура,ги няма нашите професии,почти нямаме никакъв шанс...
След дълго време четене във форума за Квебек и събиране на информация забелязах че процедурата е доста по-бърза,и чудя се дали ще имаме шанс ако разбира се започнем да учим френски,да заминем.Дали няма да е проблем че съм завършила линвистика с английски и немски?!? Иначе аз смятам да съм водещия кандидат тъй като повече ми се отдава да уча езици

П.С.имам блиски роднини (вуйчо,първи братовчеди)в Торонто-дали това оказва някъкво негативно влияние за поцедурата за Квебек?
Предварително благодаря на всички за отговорите