Да попитам покривалите GMAT - по кои учебници сте се готвили? Намират се поне 6-7 вида в библиотеките и всичките са дебели ...
Мерси
GMAT
Re: GMAT
За да се подготвиш добре минаването на един дебел учебник може и да не бъде достатъчно.ivan1901 написа:Да попитам покривалите GMAT - по кои учебници сте се готвили? Намират се поне 6-7 вида в библиотеките и всичките са дебели ...
Мерси
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Здравей Иване,
Ето ти линк към най-често купуваните (и следователно употребявани) учебници
Аз горещо препоръчвам Official Guide, който е #1 в списъка на Amazon.
Иначе се готвех последно по него, преди това по Kaplan, Princeton и старите изгадания на Official Guide. Много е важно да си вземеш дискове и да решаваш тестове на компютър, защото ти дава малко по ясна представа какво е на самия изпит. Освен това ходих на 4 седмичен курс и частни уроци за английската граматика, които са безценни след като те приемат.
Относно 2та безплатни trial tests които получаваш с регистрацията за изпита имам особено мнение, но ти ще си решиш сам дали да ги ползваш или не.
Чака те голямо учене за този изпит, но пък като го вземеш всичко ти се струва възможно
Поздрави и успех
Весела
Ето ти линк към най-често купуваните (и следователно употребявани) учебници
Аз горещо препоръчвам Official Guide, който е #1 в списъка на Amazon.
Иначе се готвех последно по него, преди това по Kaplan, Princeton и старите изгадания на Official Guide. Много е важно да си вземеш дискове и да решаваш тестове на компютър, защото ти дава малко по ясна представа какво е на самия изпит. Освен това ходих на 4 седмичен курс и частни уроци за английската граматика, които са безценни след като те приемат.
Относно 2та безплатни trial tests които получаваш с регистрацията за изпита имам особено мнение, но ти ще си решиш сам дали да ги ползваш или не.
Чака те голямо учене за този изпит, но пък като го вземеш всичко ти се струва възможно

Поздрави и успех
Весела