Църквата в Монреал - има ли я все още в неделя!?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
DIMELBE

Църквата в Монреал - има ли я все още в неделя!?

Мнение от DIMELBE »

Здравейте,
верен ли е слухът, че българската неделна църква от известно време е прекратила неделните си литургии :shock: ? Много жалко би било ако е истина...... :cry: .

POSTREACT(ions) SUMMARY

"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

До колкото знам, не.
Още по жалко е че по време на служба (а извън това време) е почти празна.
:beer: :beer: :beer:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Последно промяна от Marginal39 на Съб Окт 25, 2008 7:30 pm, променено общо 1 път.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Българската църква си е ок, само дето постройката на католическия храм е почти продадена на едно от обединенията на румънската общност. Българското църковно настоятелство след някой и друг месец ще наеме друг храм. Службите в неделя си се провеждат, за който дошъл. Хорът всеки път пее божествено, дори да има само един богомолец.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
DIMELBE

Мнение от DIMELBE »

Благодаря Ви, за информацията!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

POSTREACT(ions) SUMMARY

"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
chuinard

Мнение от chuinard »

Ама как да ходя често като не ми се ходи и не е от това, че не ми се ходи в църква и да запаля свещ за здраве...ето утре да речем е добър ден да го сторя..
Ходя макар и не често..просто ми е далеч..инак влизам може би по често и от теб в някой храм по обяд и си се помолвам и за такива като теб дори...
Причините са в поведението на хора от инициативата към потенциалните миряни, те от това се отдръпват а ти нападаш тях, ето аз съм един от тях а ти си в такова течение на нещата, че от това, че съм си обикновен ме призираш..
Така ще се усети всеки друг и какво очакваш..
Ето кажи сега тук какво става с цъквата, разкаи след като знаеш и човека пита а недей да нападаш някой си стони, дето ти е крив незнам за кво!
Само прди няколко дни говорих с член на настоятелството и му се плачеше..просто са на ръба да се откажат от опитите си от цели пет години..
Има причина и тя не е защото хората са лоши...няма лоши хора има лош подход и малцина дето го създават съзнателно..
Ти нали си за друго, за да стане нещо и нещата потръгнат или не си?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Публикувай отговор