Moge li da si vzemem vizite lichno

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
margi

Moge li da si vzemem vizite lichno

Мнение от margi »

zdraveite!!! minahme medicinskite na 16.01.2004 i sa odobreni, no oshte niamame pismo za vizi. koga triabva da doide tova pismo? niakoi znae li dali vizite mogat da se poluchat lichno ot nas v Bucoresht i dali tova stava za 1 den? I oshte- sroka na pasporta mi izticha sled 10 meseca-triabva li da vadia nov predi da mi slogat vizata?
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Az znam, che triabva da pasportite da iztichat pone sled god. i polovina. Ne e udachno vie da gi vzemete, po-dobre s firma ili Trankov. I nie pravihme meditcinski 02.12 i poluchume vizi Mart.

Uspeh
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
pumpy

Мнение от pumpy »

не не можете - колкото и да бързи визите не стават същия ден а както се сещаш без паспорт не можеш да мръднеш от Букурещ.
доколкото аз знам паспорта трябва да е валиден поне 1 година. мисля че е в твой интерес да си направиш нов паспорт и така и така те чака след 8 месеца и да пратиш него - той ще ти важи нови 5 години.
Аватар
Tanya_kad

Мнение от Tanya_kad »

Vremeto mujdu medicinskite i vizata pri men be6e okolo 6 meseca. Ne znam za6to byaha se zabavili tolkova. Kakto i da e.
Izpratih pasporta s kurierska firma. Nikoy nyama da otide da ti tursi dokumentite iz po6tite. Taka pi6e6e i v obyasneniyata, koito mi byaha izpratili.
Sled blizo 15 dni ot Bukure6t mi se obadiha po telefona, za da mi kajat, 4e mi e gotov pasporta i moga da si go vzema li4no ili da otide kurier.
Po-dobre e da si smenite pasporta predi da sa vi slojili vizata. Mislya, 4e ima6e nyakakvo iziskvane za vreme validnost.
Tanya
Заключено