http://www.bgcanada.com/oldforum3/viewt ... 2301#12301
Май носталгията по старите форуми ме е прихванала

Rosi написа:![]()
![]()
Ne ti haresva zaradi ket4upa
![]()
ami tova ne e ket4up a spezialen sos Poutine(brune), napraven ot pile6ki bulion.Smeia se, za6toto az kato go opitah za pruv put помислих 4е са сложили развален кет4уп
"кашер" не е ли т. нар. "коушър" храна, която е всъщност предназначена за евреи? Те имат специални изисквания към храната и напитките, вкл. вино, които трябва да са "kosher". Имам чувството, че това е същото, само че на френски.ssttoo написа: Кашер - не знам какво е качеството. След темата на HisShadow за транс-фатс правих ревизия в къщи и между изхвърлените неща имаше една суха супа на която пишеше че била кашер
не съм убеден че искаш да пробваш ! ако не си свикнал не е много вкусно защото е супер сухо месо. животното се коли с условието да изтече максимално количество кръв от него и освен това се освещава от равина, което определено не го прави по-вкусно или чистоGodis написа:Иначе има в Метро и т.нар. Cachere. Доколкото знам това е храна приготвена по някакви еврейски правила....даже не съм вилизал да разглеждам какво продават там, но ако има гаранция че е чиста...знам ли...наистина още не съм се заглеждал