на по бира в българското кафене ?
на по бира в българското кафене ?
Предлагам да възтановим една добра българска традиция на канадска земя - всяка седмица на по бирка. Има ново българско кафене в downtown на 1033 Bay между Wellesley и Charles казва се the croissant trее, собственикът готви хубави български манджи. Какво ще кажете за сряда или петък /зависи кой какво работи, ако работи
/

ето една група българи, която се събира на бира, може да се включиш:
Bulgarian Professionals Socializing and Networking Club
http://bulgarian.meetup.com/91/
Bulgarian Professionals Socializing and Networking Club
http://bulgarian.meetup.com/91/
Re: на по бира в българското кафене ?
кьде в сряда в средата на седмицата ,петьк по става .само сьбота да не еmonny написа:Предлагам да възтановим една добра българска традиция на канадска земя - всяка седмица на по бирка. Има ново българско кафене в downtown на 1033 Bay между Wellesley и Charles казва се the croissant trее, собственикът готви хубави български манджи. Какво ще кажете за сряда или петък /зависи кой какво работи, ако работи/
THE LAST LINE OF DEFENSE
-
- Обратна връзка:
Аз бях вече там:)
Ако някои си търси извинение,да не направи нещо винаги го намира:)
Аз бях в това кафе,обикновенно всяка събота там се събират българи и не само такива,купона става:)има музика за всички вкусове,напитки ,ядене......
На 5 мин. е от Bay statoin,а и срещу кафето има паркинг който е само 5$ без ограничение във времето.
НОВИНАТА е че собственика започва да прави тези събирания не само в събота а и в Петък вечер:)
Тъй като съм си взела визитка:)мога да ви дам и телефон на самото заведение,ако някой иска да звънне:647 428 7228
Аз ще отида пак:)ще се радвам ако и други се присъединят
Аз бях в това кафе,обикновенно всяка събота там се събират българи и не само такива,купона става:)има музика за всички вкусове,напитки ,ядене......
На 5 мин. е от Bay statoin,а и срещу кафето има паркинг който е само 5$ без ограничение във времето.
НОВИНАТА е че собственика започва да прави тези събирания не само в събота а и в Петък вечер:)
Тъй като съм си взела визитка:)мога да ви дам и телефон на самото заведение,ако някой иска да звънне:647 428 7228

Re: Аз бях вече там:)
МЕРСИ !!galina_g написа:Ако някои си търси извинение,да не направи нещо винаги го намира:)
Като ходиш всяка сьбота там идват ли боклуците от Данфорд и от Механата там ?
Говоря за крадците на карти и кредити ?!?
Не може ,да не ги знаеш ако си редовна там !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
-
- Обратна връзка:
Re: Аз бях вече там:)
Ne mislq che vsichki koito hodqt v tova kafe mogat da badat kvalificirani kato kradci i izmamnici.Pone az ne znam koi kakav e ,a i ne me interesuva,a i ne hodq redovno( ne zam zashto si reshil taka).Otkade da znam ti kakav si,zatova che ne e raedno da obijdash horata.myhata II написа:МЕРСИ !!galina_g написа:Ако някои си търси извинение,да не направи нещо винаги го намира:)
Като ходиш всяка сьбота там идват ли боклуците от Данфорд и от Механата там ?
Говоря за крадците на карти и кредити ?!?
Не може ,да не ги знаеш ако си редовна там !
Mislq che foruma e mqato za obmqnq na informaciq,a ne da se rovim v lichniq jivot na horata.
Много обичам кроасаненото дърво, до нас има едно, кроасаните с кашкавал са невероятни
... Това трябва да е скъпичък франчаиз, бравос!
Не обичам ракия и събирания тип "на Странджата механата"
с шопски салати, "нетуъркинг"
и надхвалвания. Петък е ден за разтоварване, бих отишла с двама-дрима познати и познатки да си говорим за филми и обувки например, а не за простотиииий
...

Не обичам ракия и събирания тип "на Странджата механата"

Циганите - на Сатурн !