на по бира в българското кафене ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
monny

на по бира в българското кафене ?

Мнение от monny »

Предлагам да възтановим една добра българска традиция на канадска земя - всяка седмица на по бирка. Има ново българско кафене в downtown на 1033 Bay между Wellesley и Charles казва се the croissant trее, собственикът готви хубави български манджи. Какво ще кажете за сряда или петък /зависи кой какво работи, ако работи :) /
becks

Мнение от becks »

ето една група българи, която се събира на бира, може да се включиш:

Bulgarian Professionals Socializing and Networking Club
http://bulgarian.meetup.com/91/
monny

Мнение от monny »

олеле, няма ли желаещи, да не ви натисна кризата или се поканадчихте :lol: :beer:
Pehlivan

Мнение от Pehlivan »

Сори,ама немааме време,в началото и аз търсех БГ компания,бира,мира,ама като поочнах работа край :( :beer: :beer: :beer: от мене
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

с удоволствие бих дошла, но ми е малко далечко.
Пехливан, ако реботата ти пречи на пиенето вместо да спираш пиенето смени работата
:beer: :beer: :beer:
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
monny

Мнение от monny »

правилно, правилно , я как Илианка ги знае тези работи, ама щото ходеше в баба яга :beer:
Пехливане, ако така си го подкарал скоро ще влезеш в матрицата, т.е. ще се поканадчиш т.е. ще се изгубиш като личност и тогава само ника ще ти остане :beer:
Аватар
JoroF

Re: на по бира в българското кафене ?

Мнение от JoroF »

monny написа:Предлагам да възтановим една добра българска традиция на канадска земя - всяка седмица на по бирка. Има ново българско кафене в downtown на 1033 Bay между Wellesley и Charles казва се the croissant trее, собственикът готви хубави български манджи. Какво ще кажете за сряда или петък /зависи кой какво работи, ако работи :) /
кьде в сряда в средата на седмицата ,петьк по става .само сьбота да не е
THE LAST LINE OF DEFENSE
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

Вие сте за завиждане ,имате си и българско кафене ,а нашите преди година всичките ги изловиха и сега караме само на лимонада. :cry:
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

CFS 801 написа:Вие сте за завиждане ,имате си и българско кафене ,а нашите преди година всичките ги изловиха и сега караме само на лимонада. :cry:
като се топите кои вие крив ,те и лимонадата ще ви спрат
THE LAST LINE OF DEFENSE
Pehlivan

Мнение от Pehlivan »

Не знам в матрицата съм ли вече,поканадчил ли съм се(то и затова съм дошъл тук),ама далечко ми е и на мен в Аврора съм,пък требва да се работи(моргийдж,лонове и т.н.).Иначе бирата си я пия,любимите са Хайнекен и Стела. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
galina_g
Обратна връзка:

Аз бях вече там:)

Мнение от galina_g »

Ако някои си търси извинение,да не направи нещо винаги го намира:)
Аз бях в това кафе,обикновенно всяка събота там се събират българи и не само такива,купона става:)има музика за всички вкусове,напитки ,ядене......
На 5 мин. е от Bay statoin,а и срещу кафето има паркинг който е само 5$ без ограничение във времето.
НОВИНАТА е че собственика започва да прави тези събирания не само в събота а и в Петък вечер:)
Тъй като съм си взела визитка:)мога да ви дам и телефон на самото заведение,ако някой иска да звънне:647 428 7228
Аз ще отида пак:)ще се радвам ако и други се присъединят :beer:
Аватар
myhata II

Re: Аз бях вече там:)

Мнение от myhata II »

galina_g написа:Ако някои си търси извинение,да не направи нещо винаги го намира:)
Аз бях в това кафе,обикновенно всяка събота там се събират българи и не само такива,купона става:)има музика за всички вкусове,напитки ,ядене......
На 5 мин. е от Bay statoin,а и срещу кафето има паркинг който е само 5$ без ограничение във времето.
НОВИНАТА е че собственика започва да прави тези събирания не само в събота а и в Петък вечер:)
Тъй като съм си взела визитка:)мога да ви дам и телефон на самото заведение,ако някой иска да звънне:647 428 7228
МЕРСИ !!
Като ходиш всяка сьбота там идват ли боклуците от Данфорд и от Механата там ?
Говоря за крадците на карти и кредити ?!?
Не може ,да не ги знаеш ако си редовна там !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
galina_g
Обратна връзка:

Re: Аз бях вече там:)

Мнение от galina_g »

myhata II написа:
galina_g написа:Ако някои си търси извинение,да не направи нещо винаги го намира:)
МЕРСИ !!
Като ходиш всяка сьбота там идват ли боклуците от Данфорд и от Механата там ?
Говоря за крадците на карти и кредити ?!?
Не може ,да не ги знаеш ако си редовна там !
Ne mislq che vsichki koito hodqt v tova kafe mogat da badat kvalificirani kato kradci i izmamnici.Pone az ne znam koi kakav e ,a i ne me interesuva,a i ne hodq redovno( ne zam zashto si reshil taka).Otkade da znam ti kakav si,zatova che ne e raedno da obijdash horata.
Mislq che foruma e mqato za obmqnq na informaciq,a ne da se rovim v lichniq jivot na horata.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Много обичам кроасаненото дърво, до нас има едно, кроасаните с кашкавал са невероятни :D ... Това трябва да е скъпичък франчаиз, бравос!
Не обичам ракия и събирания тип "на Странджата механата" :? с шопски салати, "нетуъркинг" :roll: и надхвалвания. Петък е ден за разтоварване, бих отишла с двама-дрима познати и познатки да си говорим за филми и обувки например, а не за простотиииий :lol: ...
Циганите - на Сатурн !
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

аз пък си мислех ,че си говорите като се съберете за плетки и козунаци ,ама явно сте от интелигенцията щом си говорите за модни чепици и холивудски сапунки. :D
Публикувай отговор