Каква жена предпочитате, кебекарка или друга?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.

Каквато и да е, само да не е кебекарка.
4
13%
Кебекарките са СУПЕР !!!
5
16%
Кебекарките не стават за нищо.
4
13%
Кебекарките стават само за секс (аз съм от тия които обичат жените да водят хорото и да избират момента).
5
16%
Пак почваш с твойте глупости, оди да гърбиш някаде, да видиме дали ще имаш време за тва (а ние през тва време ще гърбиме, за да построиме светлото бъдеще и няма да имаме време да се обърнеме, та камо ли да мислиме с кой ни е гот и с кой не).
13
42%

Общо гласове: 31
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Драсти.

Поредното проучване :-)
Та въпроса е ясен, каква жена прадпочитате, тукашна, или не?
Въпроса се отнася до мъжете (и жените с обратни наклонности) които живеят (или са живели) в Кебек.

Чакам вашите коментари :wink:
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Те квебекарките женят ли се, бе, Маргинал?

Пак нещо обърка с анкетата
:lol:

Трябваше да питаш:
Виждали ли сте квебекарка да се жени?
Искала ли си е квбекарка на 1-ва среща? (ако сте забравили да си поискате вие)

ей такива въпросчета ..
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Ти мани тия работи, я виж на втория ред колко рая е отговорила ...
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

ами то е за да ти правят сечено, щото тия въпроси от анкетата са малко едностранчиви, наистина.

Тряше да пуснеш 3-4 нации барем - балкан, латино, дръпнати, черни,араПки (че да има повече избор) Сега живеем във времето на големия избор, нали така. :lol:
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Да, за сеченото има логика (макар че ми се струва че правят повече сечено на себе си от колкото на мене).
А относно другите националности, забрави, по голяма тиня от кебекарките няма, та квото и да земеш друго (даже и американка) пак ше си на по голяма далавера (тва поне е мойто мнение).
Говорил съм с колегите кебекарчета и те ми казаха че жените им определяли кога ше има онки-бонки и кога не и даже че тва било супер (за тях сичко тукашно е супер, особено това свързано с жените и феминистките).
Не знам Бай Ганьо как ще се почувства ако и в наще нрави беше така.
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

от познанствата ми на квебекарки мога да кажа че не са по-лоши от повечето други жени, разбира се феминизма им се отразява много зле, много по-зле отколкото на мъжете в каната - принципно феминизма пряко и косвено води до хомосексуализъм и при жените, и при мъжете; от това не следва обаче че квебекарките са задължително кофти, те не са виновни че са израстнали във феминистко общество; специално за българина в кебек, единствения избор може са китайки, филипинки и мароканки;
във възможния избор дори не включвам българки защото те предпочитат черни и араби; от тази гледна точка, аз смятам че един българин има почти толкова голям шанс да се обвърже с квебекарка в каната колкото и с българка там; и двете възможности клонят към нула;
точно така мисля по въпроса:)
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

peter_pan, мисля че жителките и потомките на жители на бившия соц-лагер не биха ни се отразили съвсем лошо, имам приятели които имат гаджета и жени украинки и рускини и съвсем не се оплакват, докато имам само 1 познат / приятел който е вързан за кебекарка (която е много свестна жена, не мога да си крива душата).
Иначе кебекарките не са лоши, ма проблема им е че са комплексирани и задължително те трябва да казват кой ше кара влака, а на нас тва не ни уйдисва (поне не на мене).
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

То пък ще реши човек , че в България всички жени са някакви нещастници свикнали мъжете им да ги командат. Аз поне подобни не познавам.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Да решава човек квото иска, аз само казах че тия тука не стават за нищо.
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

Да не пие ,да не пуши,да яде по малко,да работи по много,да е в ръцете като десеторъкия буда ,с едната ръка да държи прахосмукачката,с другата парцала,гъбата за чиниите ,да дъндурка малките и да ми се усмихва мазнически докато със свободните две ми прави салатата и върти барбекюто докато аз си пия ракията полуизлегнал се на дивана.А забравих и да не задава глупави въпроси от сорта ,ти някога няма ли да си потърсиш работа. :lol:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

И нещо метър и 20 с квадратна глава за да можеш да си оставиш отгоре чашата с уискито докато тя ... еди кво си :-)
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

за рускини чувам най-противоречиви мнения - има много изпатили си, доколкото знам са по-своенравни от средната българка, освен това са пълни с всякакви номера, които могат да скрият шапката на кой да е илюзонист; за съжаление повечето номера чувам са доста неприятни; още един минус за който знам със сигурност е че много пият и в това отношение, българския мъж въобще не може да се сравнява с една твърдорешена рускиня; какво ще му остане на българина ако жена му го надпива редовно и той се озовава под масата когато тя е в настроение за леглото;)
точно така мисля по въпроса:)
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Исках да кажа че не са само тия националности които ти изброи.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

CFS 801 написа:Да не пие ,да не пуши,да яде по малко,да работи по много,да е в ръцете като десеторъкия буда ,с едната ръка да държи прахосмукачката,с другата парцала,гъбата за чиниите ,да дъндурка малките и да ми се усмихва мазнически докато със свободните две ми прави салатата и върти барбекюто докато аз си пия ракията полуизлегнал се на дивана.А забравих и да не задава глупави въпроси от сорта ,ти някога няма ли да си потърсиш работа. :lol:
супер, това е мечтата на бг мъж 8)
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
Ascao

Мнение от Ascao »

krimon написа:супер, това е мечтата на бг мъж 8)
Ми да, ама за съжаление ще си остане само мечта. Аз поне такава бг-жена не съм срещал. :(
Заключено