Апартамент на цетъра

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Vasilii

Апартамент на цетъра

Мнение от Vasilii »

Здравейте френд-ове и аму-та (нали така беше на френски)
интересува ме следното след по малко от 15 дни сме в Монриал.... :lol: :wink:
искеме да си наемем апартамент н а центъра някъде в дантан. колко горе долу струва 5 - 6 стаен апартамент например там? Ще ни са да е във висока сграда, да има хубава гледка над града :)

Благодаря ви приятели
Mil Qvebek, pred teb se kalnem vav vqrnost !
Ti si moq "zemen rai"!
Botzo

Мнение от Botzo »

Vasilii,
с вода или без вода ........
И ако е с вода то каква искаш:
планинска или от оная със сертификатите.

:?: :?: :?:

:wave2:
Riba

Мнение от Riba »

....v centara,na visoko,s hubava gledka sa po-skapichki....s edna spalnya zapochvat nad 1000-ka(zavisi pak ot sgradata de....)za 5-6 staen...koi ti e pital,che da znae cenite,....:)
Sega hvarlih edno oko na vestnika....ami takiva sa cenite,s edna spalnya,na hubavo myasto-1000-ka $(ama ne yasno kakva e gledkata...:))))5-6 staen....baya povechko shte da e...:)))
Pozdravi :)
Botzo

Мнение от Botzo »

Vasilii
"съотечественико", май много летиш по облаците. За такива нужди каквито имаш спокойно трябва да си приготвиш между 8 000 и 10 000 CAD на месец.
Ама ти си с пачка от Австралия, така че не се притеснявай, ще си намериш. Или пък директно ще си купиш.

Аз имам една идея, защо веднага след акто се приземиш не си купиш една ферма и не почнеш да отглеждаш крокодили .........
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

Za kakvo mu e ferma, nali za tova 4oveka pita za 6 - 7 stai..
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

imalizna4enie написа:Za kakvo mu e ferma, nali za tova 4oveka pita za 6 - 7 stai..
Vij kato ne obijdash kvartala ni kakvi ostroumni postingi mojesh da puskash :)

A na Vasilii ne znam da mu se radvam li, da mu se chudia li...
S koi akul tozi chovek se mesti ot Avstralia v Canada...
Moite svedenia pone sa, che standarta na jivot e pochti ednakuv, samo deto tuk e po-studeno.
Obshto vzeto mi napomnia na edna scena ot Robin Hud, kudeto magiosnicata si beshe smenila imeto ot Klozetka na Kenefka, shtoto bilo po-hubavo
Dano ti haresa i tuk Vasko, po princip ne e losho :)
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

6to 6te obijdam kvartala ni be Keeper, az samo kazah 4e ima i hubavi i lo6i strani.I sega kato re6ihme da se mestim, te i drugite ne mi se struvat po- hubavi. Vsiako ne6to si ima i plusove i minusi;)
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Botzo написа:Vasilii
"съотечественико", май много летиш по облаците. За такива нужди каквито имаш спокойно трябва да си приготвиш между 8 000 и 10 000 CAD на месец.
Ама ти си с пачка от Австралия, така че не се притеснявай, ще си намериш. Или пък директно ще си купиш.

Аз имам една идея, защо веднага след акто се приземиш не си купиш една ферма и не почнеш да отглеждаш крокодили .........
Botzo, що за ироничен тон!

Когато ти задаваш въпроси, така ли ти отговарят на теб? С ирония и присмех ли? :?:

Ако можеш да отговориш на човека, отговори, а не се прави на много оригинален!

Всеки има право да пита каквото си иска. След като е преценил, че иска апартамент с толкова стаи, значи има финансова възможност да си го позволи.Не смятам, че един апартамент под наем с такава квадратура струва 8-10 хил. долара. Нещо си се объркал или имаш предвид стандарта в Аржентина???? :cry:

Не искам да се заяждам с теб! Просто ако можеш помогни на човека със съвет, макар че засега не виждам как можеш да го направиш от Аржентина и не бъди толкова ироничен. Както на теб от самото начало се отзовахме със съвет и мили думи, и ти помогнахме, така помагай и ти!
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Saglasna sam s Titi che triabva da sme mili sas vsichki. Nikoi ne se e rodil nauchen. Ne moga obache da se vazdarja da popitam:

1. Zashto profesionalist s opit i pari shte pita kak varvi biznesa s krokodilski koji v Kanada v site na mieshti chinii imigranti, a niama da si napravi domashnoto po kanalnia red??? (niamam nishto protiv mieneto na chinii, niakoi da ne vzeme da skochi sega, znaete che pochti vsichki tragvame ot nekvalifitsiran trud i bankova smetka na nula...onia s pachkite vaobshte ne pishat tuk).

2. Horata deto mogat da si pozvoliat tolkova golemi apartamenti ne si gubiat vremeto po forumi, ami namirat adresa na goliama firma za nedvijimi imoti, prevejdat komislionnata im predvaritelno i apartamentcheto (predvaritelno odobreno na baza pratenite 3D snimki i jilishni planove) gi chaka gotovo kato katsnat...Ili pak otsiadat v hotel dokato spokoino prouchvat neshtata na miasto...Ne e li taka?

Nishto lichno kam nikoi, ama tsialata taia 'krokodilska' istoria prilicha poveche na shegichka...
pumpy

Мнение от pumpy »

Botzo написа:Vasilii

то освен от българското си гражданство, Аржентинеца видимо се е отказал и от първите 7 години в България!
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

E toi Botzo nali e veche "kanadetc" ta e fdobr zapoznat s cenite na imotite tuk. Ti niama li da se nauchish da ne se obajdash nepodgotven.

I az se chudia zashto ot Avstralia shte se mesti tuk v Canada, chuvala sam dosta po-dobri otzivi za Avstralia. Canada e emigrantska strana, ia si stoi tam i si gledai kefa.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Botzo

Мнение от Botzo »

poumpy написа:то освен от българското си гражданство, Аржентинеца видимо се е отказал и от първите 7 години в България!
Полуумпи,
аз не само се отказах от бг гражданство ами се отказах от целия ми живот от всичко там (до колкото успях) и ни най малко ме притеснява това.
bateto

Мнение от bateto »

Poumpy ti Botzo ne go misli,ima si argentinsko gragdanstvo choveka i kato mu zamraznat kostite v Qc. ili ne go varge novata mu rodina back to Patagoniya na toplo,da mu mislyat sibiryacite.
Interesno mi e spored vas ,kak mislite kolko vreme ste izdargi Botzo v Quebec?
pumpy

Мнение от pumpy »

без френски няма да е много
пък и такъв продажник лесно ще си намири нова родина след някое и друго време :D
Botzo

Мнение от Botzo »

Безплатен урок по ГЕОГРАФИЯ за батето ........
bateto написа:Poumpy ti Botzo ne go misli,ima si argentinsko gragdanstvo choveka i kato mu zamraznat kostite v Qc. ili ne go varge novata mu rodina back to Patagoniya na toplo,da mu mislyat sibiryacite.
Interesno mi e spored vas ,kak mislite kolko vreme ste izdargi Botzo v Quebec?
Батка,
геофрафски Аржентина се намира след като преминеш Екватора. Това ще рече че ако продължаваш да вървиш на Юг няма да става все по-топло ами ще става все по-студено (факт който го знаят учеинците от 4 клас по целия свят). Та спецялно в Буенос Айрес е топло, но САМО през лятото. Зимата е комбинирана със 95% влажност на която според мен малко от калените моржове и бжели мечки от Квебек ще могат да издържат.
Патагоиня, която се намира доста по-наюг (т.е. да пропомня че става въпрос за по-студено, а не за по-топло) наред със всичко останало цепи такъв вятар че ако те духне на бърза ръка може back to Quebec да стане. ако ще ме пращаш на топло можеше да кажеш las Cataratas de Iguazu например. Но ти е простено защото се подразбира че не ги знаеш ..........

Ми това е сега остава да броузнем интернета и да видим кое каде се намира .........
Заключено