Ще се радвам и ще съм благодарна за всяко мнение за този град от хора, наистина докоснали се до него :nut:
много ме вълнува как стои там в-са с майчинските, с детските градини, с работата и подобни наболели теми
майчинските са еднакви за цялата провинция. Трябва да имаш определен брой работни часове за да получаваш нещо и то се получава до навършване на 1 година на детето. повече тукmorgan написа:много ме вълнува как стои там в-са с майчинските, с детските градини, с работата и подобни наболели теми
Благодаря ти Маргинал, ще се радвам да си покореспондирам с твоя приятел, но предпочитам да е по e-mail, за да не го ангажирам и него допълнително. Когато има време може да ми драсне няколко реда на e-mail-а.Marginal39 написа:Драсти.
Имам приятел който живя там към 2 години, ако те интересува мога да го питам дали ще е съгласен да ти звънне да си полафите и да ти отговори на въпроси.
Чао и успех.
що бе и сърбите са готини хора, даже по-готини от насmorgan написа:благодаря за отговора![]()
така се надявах, а и още се надявам за някой да се е заселил там, понеже мноого ми допадна , че е малко градче, но явно в-са с работат е много на зле :crap:
явно ше трябва да се преориентираме за друг град :aeh:
пантера, имаш ли идея как стоят нещата с работата в този град?pantera написа:W sabota posetihme tozi grad.Moeto mnenie e:Malak,krasiw ,no i malko sku4en.Powe4e mi haresa-Magog.
Pozdrawi i uspeh!