семеен или не?
-
семеен или не?
Как мислите - сам човек(несемеен) има ли шансове да бъде одобрен за емигрант? Има ли такива
?

-
:)
какво има - одобрени несемейни кандидати?
Re: семеен или не?
няма какво да го мислимpetar georgiev написа:Как мислите - сам човек(несемеен) има ли шансове да бъде одобрен за емигрант? Има ли такива?

навсякъде сам човек се брои като семейство

Няма значение дали си семеен или не, важното е да събираш точките.
Ако сам не ги събираш имаш и други варианти, търсиш някой/я, който също не събира точките, да кандидатствате като живеещи на семейни начала, или пък ставаш семеен, ако има и деца още точки и така докато ги нагласите проклетите точки.
Ако сам не ги събираш имаш и други варианти, търсиш някой/я, който също не събира точките, да кандидатствате като живеещи на семейни начала, или пък ставаш семеен, ако има и деца още точки и така докато ги нагласите проклетите точки.

Сиренето е безплатно само в капана.
-
- Обратна връзка:
Аз не съм семеен и съм одобрен. На всичкото отгоре имам видими здравословни проблеми и е очевидно, че професии включващи продължитено ходене, стоене прав или пък вдигане на тежки неща са невъзможни за мен. Както каза рони събираш точките и си готов.
Малко е терсене после като дойдеш обаче. Имай го в предвид.
и какво му е терсенетоmwanza написа:Аз не съм семеен и съм одобрен. На всичкото отгоре имам видими здравословни проблеми и е очевидно, че професии включващи продължитено ходене, стоене прав или пък вдигане на тежки неща са невъзможни за мен. Както каза рони събираш точките и си готов.
THE LAST LINE OF DEFENSE
-
- Обратна връзка:
с тия проблеми ти требе некоя шефска работа, само дето те не ги дават много лесно на новодошли, но ти желая късмет, може и да я намериш по-бързо.mwanza написа:Аз не съм семеен и съм одобрен. На всичкото отгоре имам видими здравословни проблеми и е очевидно, че професии включващи продължитено ходене, стоене прав или пък вдигане на тежки неща са невъзможни за мен. Както каза рони събираш точките и си готов.
точно така мисля по въпроса:)
-
- Обратна връзка:
Мерси, аз се оправих още на 10тия месец. Не съм шеф ,но съм ок. И (в общи линии) си работя това което и преди.peter_pan написа:с тия проблеми ти требе некоя шефска работа, само дето те не ги дават много лесно на новодошли, но ти желая късмет, може и да я намериш по-бързо.mwanza написа:Аз не съм семеен и съм одобрен. На всичкото отгоре имам видими здравословни проблеми и е очевидно, че професии включващи продължитено ходене, стоене прав или пък вдигане на тежки неща са невъзможни за мен. Както каза рони събираш точките и си готов.
сори за грубия тонpeter_pan написа:с тия проблеми ти требе некоя шефска работа, само дето те не ги дават много лесно на новодошли, но ти желая късмет, може и да я намериш по-бързо.mwanza написа:Аз не съм семеен и съм одобрен. На всичкото отгоре имам видими здравословни проблеми и е очевидно, че професии включващи продължитено ходене, стоене прав или пък вдигане на тежки неща са невъзможни за мен. Както каза рони събираш точките и си готов.
ама ти май освен тъп си и голям циник

DCS-15.03.08
Accuse - 10.04.08
Interview-16.06.08 ОК
Букурещ - 10.07.08
Баркодове - 04.08.08
Медицински - 21.08.08
OK - 18.09.08
Покани за виза - 20.10.08
06.11.08г. - ВИЗИ !!!
Accuse - 10.04.08
Interview-16.06.08 ОК