Нотариална заверка

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Mi6o76

Нотариална заверка

Мнение от Mi6o76 »

Здравейте!Необходимо ли е да се прави нотариална заверка на документите за Виена?
Mi6o76

Мнение от Mi6o76 »

Извинявам се за питането.Сега разбрах че е необходима заверка
Таня

Мнение от Таня »

Да, на всички копия, с изключение на документите за самоличност, актовете за граждански брак или за раждане. Успех!!!
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

Mi6o76 направи си нотариална заверка на документите както Таня казва, най-малко защото всички така правят. Така знаеш че проблем няма да имаш.

Според мен това е излишно, защото се получава двойна заверка - прводач и нотариус. Освен това на интервюто отново проверяват документите (оригиналните) които ги интересуват. Дори и да не ги завериш ами да ги изпратиш така няма да има проблем. Долкументите ми които са на английски и на жена ми които са на френски (една част от комплекта) бяха без такава заверка. Проблеми никакви. Те така ли иначе ги видяха в оригинал после.
Обаче недей ме слуша и не рискувай - иди и дай на тез гадни изедници пари, а после мир на праха им.
Нотариуса това е продукта на липсата на доверие между хората в България. Ще видиш.
Mi6o76

Мнение от Mi6o76 »

Благодаря!Да разбирам ,че и без нотариална заверка може?Как процедирате?
Аватар
ptizata

Мнение от ptizata »

Здравей!
Ние пратихме копия на преводите без никакви нотариални заверки и вече интервюто е зад гърба ни. Това със заверката е излишно даване на пари, пък и оригиналните преводи ще ти трябват и за Букурещ, а защо не и за по - нататък. Пращай копията на преводите без никакви нот. заверки и не се притеснявай!
Успех!
- документи до Виена - 08.05.2007г.
- интервю - 11.06.2008г.- успешно
- направени мед. прегледи - 14.08.2008г.
- покана за визи - 28.10.2008г.
- визи - 15.11.2008г.
Публикувай отговор