Молба за съвет относно професия и диплома
Молба за съвет относно професия и диплома
Здравейте, по образование съм инженер-химик (магистър), специализация - полиграфия. Работя в печатници от 1997г. Бил съм технолог, а сега съм началник цех. Моля за съвет към кой точно ордер да се насоча? Има ли някой с подобна професия? Какво трябва да направя, за да мога да работя нещо такова?
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
Re: Молба за съвет относно професия и диплома
Според мен трябва да позвъниш лично в печатниците, в които би искал да работиш и да ги попиташ какви са им изискванията.emilcho написа:Здравейте, по образование съм инженер-химик (магистър), специализация - полиграфия. Работя в печатници от 1997г. Бил съм технолог, а сега съм началник цех. Моля за съвет към кой точно ордер да се насоча? Има ли някой с подобна професия? Какво трябва да направя, за да мога да работя нещо такова?
ордер за печатари няма,
за да станеш печатар има професионално образование в рамките на 1800 часа или около 16 месеца, учи се на френски, излизаш с диплом за проф образование, но в твоя случай не ти трябва.
търсенето е голямо, реализцията на онези с ДЕП (диплом от тук) е сто %, заплатите са начални:15,16 на час до 40 с натрупан стаж,
знам това, защото ходих в училището, гледах им програмата и съм говорил с единия от преподавателите.
иначе, може да почнеш работа веднага, тук има търсене на тази професия, ако искаш виж сайтовете за работа, за да се увериш.
за да станеш печатар има професионално образование в рамките на 1800 часа или около 16 месеца, учи се на френски, излизаш с диплом за проф образование, но в твоя случай не ти трябва.
търсенето е голямо, реализцията на онези с ДЕП (диплом от тук) е сто %, заплатите са начални:15,16 на час до 40 с натрупан стаж,
знам това, защото ходих в училището, гледах им програмата и съм говорил с единия от преподавателите.
иначе, може да почнеш работа веднага, тук има търсене на тази професия, ако искаш виж сайтовете за работа, за да се увериш.
- emyangels
- Обратна връзка:
за работата
Здравей,
Ако имаш добър опит и познания в областта даже може и без обучение да започнеш - има голям недостиг на кадри в тази сфера. Специално има търсене на печатари. Вземи си хубави препоръки и наблегни на езиците ако не ги знаеш добре. Подай си документите на много места даже и без да са обявили, че търсят хора.
Ето и списък на печатниците в Монреал:
http://canada411.yellowpages.ca/search/ ... e/montreal
Ако имаш добър опит и познания в областта даже може и без обучение да започнеш - има голям недостиг на кадри в тази сфера. Специално има търсене на печатари. Вземи си хубави препоръки и наблегни на езиците ако не ги знаеш добре. Подай си документите на много места даже и без да са обявили, че търсят хора.
Ето и списък на печатниците в Монреал:
http://canada411.yellowpages.ca/search/ ... e/montreal