молба до русенци

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
tora2007

молба до русенци

Мнение от tora2007 »

Здравейте на всички искам да попитам нещо .Ние преди 5години минахме процедурата за имиграция но ни върнаха на интервюто за недостатъчно добре научен френски език.Сега отново мислим да поемаме към Канада но незнам къде да се запишем да учим френски.Ние преди доста учихме/но явно не достатъчно / и си мисля да ходим направо на частни уроци но незнам при коя учителка да пробваме.Ако някой има идея нека сподели.Благодаря на всички предварително. :?
didi1979

Мнение от didi1979 »

Мога да препоръчам,но в София много добра учителка,ако те интересува пиши ми на лични
Аватар
ptizata

Мнение от ptizata »

Здравей!
Ако добре съм разбрал и става въпрос за човек подготвящ кандидат емигрантите в Русе, то повярвай ми ти търсиш точно г-жа Бояджиева и никой друг. Освен перфектния френски, който притежава, тя е и отличен педагог, психолог и не познава поражение на интервютата чрез своите курсисти. Аз самия съм един от тях, като мога да се похваля с успех на токущо приключилата сесия.
Ако съм те заинтрегувал, мога да бъда и по - конкретен.
Успех! :)
- документи до Виена - 08.05.2007г.
- интервю - 11.06.2008г.- успешно
- направени мед. прегледи - 14.08.2008г.
- покана за визи - 28.10.2008г.
- визи - 15.11.2008г.
Публикувай отговор