Координати на Олег-автомобилен инструктор
Координати на Олег-автомобилен инструктор
Здравейте!Искам да взема няколко часа кормуване.Имам добри отзиви за Олег - инструктор.Ако някой може да ми помогне с координатите му ще съм му много благодарна.
Re: Координати на Олег-автомобилен инструктор
Аз мога да ви дам добри отзиви за Марио -didilota написа:Здравейте!Искам да взема няколко часа кормуване.Имам добри отзиви за Олег - инструктор.Ако някой може да ми помогне с координатите му ще съм му много благодарна.
http://bgcanada.com/pforum/viewtopic.ph ... 0%F0%E8%EE
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 0%F0%E8%EE
милла написа :
------------------------------------------------------
След като видях начина на обучение на Марио, се убедих, че да си автоинструктор за хора като него е като дарба. На какво съм свидетел всеки учебен час:
- Изключително спокоен и прецизен за всяко обяснение, а и напомняне, свързано с правилното безопасно поведение на шофьора по време на пътя и с изпита по кормуване;
- Разяснява много добре изискванията за коректно шофиране (особено нужно за начинаещи като мен), което ми помогна за голяма яснота и подреденост за предстоящите действия по време на всяка маневра по пътя;
- Още с първите три часа успя да ме научи как да управлявам автомобила като набляга на тренировки в различни маршрути, подходящи за автоматизиране на действията, при които се среща най-големи затруднения или грешки;
- Липса на критикарско и нервно отношение, изключително уважителен;
- Това е човек, който може да вдъхне увереност в собствени възможности дори и на най-притеснения ученик.
Още предимства:
- Изгодни цени, особено в сравнение с братята руснаци
- Дава стабилна подготовка за изпита като показва и изпитния път, независимо на кои от оторизираните места е решил да се яви ученика
- Урежда с дати за изпита
- Говори не само български, но и английски, френски и руски.
- Колата му е Toyota Corolla и се управлява много леко
За връзка с Марио може да му позвъните на:
514-731-1235 или 514-585-6109
-------------------------------------------
- MoHTpeal_boy
-
- Обратна връзка:
Олег - 514 567 6710 , обаждаш му се , ще ти запишe дата за изпит ( кормуване ) , изпита и кормуването са в Лонгьойл . Mного съм доволен , обяснява добре , минават се маршрутите от изпита , кормувах само 2 часа (единият от които преди самия изпит) . След 1-вия час кормуване ми каза караш добре , ще се видим в деня на изпита . Руснак е , може да говорите на френски , английски или на руски , ще се разберете . Успех !