Много ми е необходим съвет

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
armando

Много ми е необходим съвет

Мнение от armando »

Здравейте. Още миналата година получихме визи и до 26.07.2008г., трябва да влеземе в Канада- нали визта важи една година. Имаме трудност с това да спазиме срока- точно сега се появиха различни проблеми които трябва да решаваме. Знае ли някой дали можеме да поискаме удължаване на крайния срок за влизане в Канада, тъй като иначе ще си изгубиме статута и трябва на ново да кандидатстваме. Благодаря предварително на онези които ми помогнат с опит или съвет. Бъдете здрави.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Пишете до посолството в Букурещ и обяснете причините, поради които не можете да влезете в Канада в указания срок. Помолете ги да ви изпратят формуляри за нови медицински.
Тъй като са минали много повече от 6 м. от издаването на визите, което предполага възможни промени в профила ви, то може да ви поискат да попълните наново някои формуляри или само декларация за липса на изменения в данните от профила. Визите ще бъдат анулирани, за което ще трябва да изпратите паспортите си до Букурещ и след новите медицински ще имате нови визи с нов срок от 1 г.
Всичко това ако преценят, че причините ви за закъснението са основателни.
Иначе срокът на визата не може да надвишава с повече от 1 г. датата на медицинските изследвания и това е закон. Не може никой да удължи този срок.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Публикувай отговор